El xalet de Riudecanyes que era l'epicentre de la venda de roba de luxe falsa

La Guàrdia Civil desmantella una organització criminal que venia per internet peces de roba falsificades

Agents de la Guàrdia Civil han desmantellat l'organització criminal.
Agents de la Guàrdia Civil han desmantellat l'organització criminal. | TarragonaDigital
06 de novembre del 2023
Actualitzat a les 12:09h
La Guàrdia Civil ha desmantellat aquest dilluns a Riudecanyes una organització criminal que venia a través d'internet peces de roba falses de marques de luxe. L'operatiu s'ha centrat en un xalet del municipi del Baix Camp que era l'epicentre d'aquesta banda, segons ha informat el Diari de Tarragona. El balanç de l'operatiu és de cinc o sis persones investigades i el decomís de milers de peces de roba.

La investigació de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona va començar aquest passat estiu, després de tenir coneixement d'aquestes activitats il·lícites. El Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus va obrir diligències penals i es va poder determinar que la banda criminal operava des d'un xalet ubicat a la urbanització Monclús de Riudecanyes.

Segons el citat mitjà, cada setmana arribava una furgoneta plena de peces de roba falsificades que es venien a través d'internet des d'aquest habitatge del municipi del Baix Camp. En aquest sentit, alguns dels membres vivien al xalet.
 

Operatiu policial a primera hora del matí

La investigació del cas ha desembocat aquest matí de dilluns amb l'entrada i registre del domicili per part d'agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil. Durant l'operatiu, s'han localitzat milers de peces de roba falsificades i diners en efectiu. Així mateix, també s'han intervingut perfums.

Els investigats estan acusat dels suposats delictes contra la propietat industrial i pertinença a grup criminal.