1 de 10
Societat

El Pessebre dels Estels de Masia Castelló posa a la venda les primeres entrades amb descompte

Un dels pessebres vivents més espectaculars de les comarques tarragonines ha presentat ja les novetats de l'edició d'enguany

El Pessebre dels Estels és un dels més espectaculars del Camp de Tarragona. | Ajuntament Hospitalet de l'Infant
per TarragonaDigital, Vandellòs | 7 de novembre de 2023 a les 12:28 |
El Pessebre dels Estels, organitzat per l'Associació Masia de Castelló des de fa més de 25 anys, tornarà els dies 8, 9, 16 i 17 de desembre amb novetats. Aquesta edició inclourà un horari ampliat, començant a les cinc de la tarda per acollir d'una millor manera les famílies amb nens petits. A més, les primeres 1.000 entrades estaran disponibles a un preu reduït.

Aquest pessebre, que representa una autèntica recreació viva amb més de 40 escenaris costumistes d'escenes bíbliques i antics oficis (forner, fuster, barber, matalasser, bugaderia...) que es realitzaven als pobles de muntanya com Castelló, mantindrà la seva essència característica.


La 26a edició del Pessebre dels Estels compta de nou amb el patrocini de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i consolida aspectes com l'avançament de les celebracions nadalenques i l'establiment d'un recorregut únic amb franges horàries per a les visites. A més, s'han preparat algunes petites sorpreses per als visitants a aquesta edició.

Primeres 1.000 entrades amb descompte


En aquesta edició, per incentivar la compra anticipada, les 1.000 primeres entrades tindran un preu de 10 euros per als adults i 6 euros per als nens. Es poden adquirir a través de la pàgina web. Una vegada exhaurides aquestes primeres entrades, els preus seran els següents:
  • Adults: 12 € (a partir de 10 anys)
  • Infants: 7 € (de 4 a 9 anys)
  • Gratuït per a nens i nenes de 0 a 3 anys

Per adquirir les entrades, cal seleccionar el dia i la franja horària desitjada i, a continuació, triar el tipus d'entrada (adult, infant o gratuïta). Recordeu que totes les persones que visitin el pessebre hauran de disposar d'entrada, fins i tot els nens petits que no paguen, amb l'objectiu de comptabilitzar l'aforament.

Horari ampliat per a les famílies


Una altra novetat d'aquesta edició és l'ampliació de l'horari, amb un passi addicional a les 17.00 hores, especialment pensat per a les famílies amb nens petits. Així, el Pessebre dels Estels serà accessible cada mitja hora, amb l'últim passi diari programat a les 19.30 hores. En el moment de comprar les entrades, es pot triar l''horari que millor s'ajusta a les vostres preferències.


Cal destacar que es manté el recorregut únic, amb visites per grups i franges horàries per garantir que tothom pugui gaudir de les més de 40 escenes de manera ordenada i còmoda.
Participació