1 de 10
TARRAGONÈS

El Morell organitza la quarta edició del Mercat de Segona Mà

Se celebrarà el pròxim diumenge 26 de novembre a la rambla Pau Casals del municipi del Tarragonès

El Mercat de Segona Mà del Morell celebrarà la seva quarta edició el pròxim 26 de novembre. | Cedida
per TarragonaDigital, El Morell | 7 de novembre de 2023 a les 16:12 |
La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Morell organitza la quarta edició del Mercat de Segona Mà el diumenge 26 de novembre. L'activitat, que arriba després del gran èxit de les tres primeres edicions, tindrà lloc a la rambla Pau Casals entre les 10 i les 14 hores. L'esdeveniment es complementarà amb un vermut popular obert a tothom, que tindrà lloc a partir de les dotze del migdia.

El preu de la inscripció és de 6 euros per una taula i 10 euros per dues taules. Les persones interessades poden adreçar-se al Centre Cultural en horari d'oficina, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, abans de dimecres 22 de novembre. Per a més informació, es pot escriure a [email protected] o bé trucar al 977 84 21 76.

 

"S'afavoreix la reutilització i es redueixen els residus"

La regidora Mònica Casas ha assenyalat que "les persones que han participat en les edicions anteriors ja ho esperen i ens demanen quan fem la següent, i hem vist que és una iniciativa que funciona molt bé". El lema del Mercat de Segona Mà és 'Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites'.

En aquest sentit, ha afegit que "aquests mercats són un clar exemple d'economia circular, una oportunitat excel·lent per desfer-se d'objectes que ja no s'utilitzen i, al mateix temps, permetre que altres persones adquireixin a bon preu productes que encara estan en bon estat", de manera que "s'afavoreix la reutilització i es redueixen els residus".


 
Participació