1 de 10
Alt Camp

La Comunalitat de Valls organitza una xerrada sobre els drets de les persones migrades

Serà a càrrec d'un activista de la Red Antiracista de Tarragona i membre de l'oficina tècnica de la Comunalitat de Tarragona

Imatge d'una família a Valls | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 8 de novembre de 2023 a les 13:46 |
La Comunalitat de Valls, en el marc del grup de treball sobre la xarxa de migrants, organitza la tercera activitat per conscienciar de la importància de l'autoorganització per resoldre problemes que es troben les mateixes persones migrades.

D'aquesta manera, el dimecres dia 8 de novembre de 2023, a les 18.00 h al local de la Comunalitat, al carrer de la Zeta núm. 2, l'activista de la Red Antiracista de Tarragona i membre de l'oficina tècnica de la Comunalitat de Tarragona impartirà una xerrada en el marc dels drets de les persones migrades una qüestió que ha estat molt reclamada per diverses entitats i col·lectius de persones nouvingudes.


Aquest acte anirà complementada amb una altra programació més àmplia en els mesos vinents. Tota la informació d'aquests actes es podran consultar a la pàgina web i a les xarxes socials de la Comunalitat de Valls.

La població a Valls és de 24.727 persones, de les quals 2102 eren d'origen Africà, 732 d'origen Americà i 321 eren de la resta d'Europa, entre altres parts del món. Actualment, a Valls, un 16.22% de la població és estrangera, una dada semblant a la mitjana catalana actualment està representada en un 16,3% de la població catalana, segons l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat, 2023).
Participació