1 de 10
SUCCESSOS

La Guàrdia Civil descobreix més tallers mecànics il·legals a la demarcació de Tarragona

El Seprona, en col·laboració amb les policies locals, ha interposat 22 denúncies en els darrers dies

Imatge de dos policies en un dels tallers il·legals localitzats en els darrers dies a la província de Tarragona. | Guàrdia Civil
per TarragonaDigital, Tarragona | 10 de novembre de 2023 a les 10:59 |
El Seprona de la Guàrdia Civil a Tarragona ha desmantellat els darrers dies dos tallers mecànics il·legals a Tortosa i Riudoms. Segons ha informat el cos policial en un comunicat, les actuacions s'han dut a terme en col·laboració amb les policies locals d'ambdós municipis.

El balanç total dels dos operatius ha estat de 22 actes administratives de denúncia contra els responsables dels establiments.

 

Un taller il·legal en una antiga granja de pollastres a Tortosa

A la capital de les Terres de l'Ebre, el Seprona, en col·laboració amb la Policia Local de Tortosa, va localitzar en una antiga granja de pollastres un establiment que es dedicava al manteniment i reparació de vehicles de motor. En aquest sentit, els agents van constatar que els responsables realitzaven l'activitat sense disposar de la llicència d'activitat.

A l'interior es van trobar diversos vehicles de motor, que estaven sent reparats, així com maquinària industrial, recanvis i eines relacionades amb l'activitat citada. Per tot el local hi havia pneumàtics usats, bateries i altres peces de vehicles, a més de restes d'oli.


Arran d'aquesta inspecció es van interposar 13 actes-denúncies per infraccions administratives, relacionades amb els residus, seguretat industrial i documentació necessària per a desenvolupar l'activitat, així com infraccions tributàries i econòmiques.
 

9 denúncies en un establiment sense llicència a Riudoms

Pel que fa a Riudoms, el Seprona i la Guàrdia Municipal van localitzar un establiment de reparació i manteniment de vehicles de motor en un espai annex en una masia habitada del municipi del Baix Camp. Els agents actuants van comprovar que el taller no tenia llicència ni cap documentació acreditativa de l'activitat.


També es va detectar que el local disposava de subministrament elèctric amb connexions irregulars a la xarxa. Davant això es va donar avís a l'empresa distribuïdora que va enviar a personal Tècnic, els qui van certificar que la citada connexió era fraudulenta i estava feta des de fa anys.

Per aquest fet, la Guàrdia Civil va instruir diligències per un suposat delicte de defraudació de fluid elèctric, sent sol·licitat informe pertinent a la distribuïdora, a fi de quantificar la citada defraudació. A més, es van interposar 9 actes-denúncies per infraccions administratives.
Participació