1 de 10
Successos

Surrealista robatori a Cambrils: s'emporta una furgoneta amb material perillós

Un caçador estava carregant el vehicle quan ha estat assaltat

La Policia de Cambrils es va mobilitzar immediatament pel robatori. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Cambrils | 13 de novembre de 2023 a les 17:12 |
Surrealista i perillós robatori a Cambrils. Segons ha informat la Policia Local, un home estava carregant el seu vehicle quan va ser assaltat per una altra persona i li va robar. És possible que el lladre desconegués que a l'interior de la furgoneta hi havia una arma, fet que va mobilitzar immediatament els cossos policials.

Segons el relat de la víctima, en el moment dels fets estava preparant la furgoneta i a l'interior hi havia una arma, ja que és caçador. L'assalt va tenir lloc el diumenge, 12 de novembre, al municipi de la Costa Daurada.


Al mateix moment dels fets, el caçador va donar l'avís a la Policia Local de Cambrils, la qual va iniciar una recerca immediata en tractar-se d'un vehicle sostret amb una arma a l'interior. Gràcies a la seva rapidesa, es va poder localitzar el lladre en menys de cinc minuts.

Finalment, el succés va tenir un final feliç per a la víctima, ja que poc després va poder recuperar el vehicle i també la seva arma, mentre que el presumpte autor dels fets va quedar detingut.

 
Participació