1 de 10
TARRAGONÈS

El Deprop del Morell tanca una nova edició amb dos espectacles

El flamenc en femení i les titelles posaran el punt final al cicle de teatre en petit format del municipi del Tarragonès

LaboratoriA portarà el seu flamenc al Morell amb 'Qué quiere la niña'. | Cedida
per TarragonaDigital, El Morell | 15 de novembre de 2023 a les 16:55 |
Aquest cap de setmana —divendres 17 i diumenge 19 de novembre— el Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell, arriba al seu punt final amb dues propostes d'allò més atractives. D'una banda, l'actuació de LaboratoriA, amb 'Qué quiere la niña' —que forma part del Festival Accents— i, de l'altra, una proposta familiar titulada 'La Caseta de Xocolata'.

Les entrades per a ambdues actuacions es poden adquirir a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, o bé online, a elmorell.koobin.cat. I a la taquilla del teatre, una hora abans de l'inici de l'actuació.


Cal recordar que el Deprop, que va arrencar el passat 7 d'octubre, és una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Morell, que enguany ha ofert cinc propostes.
 

Una interpretació feminista del flamenc

LaboratoriA és un projecte pioner en la interpretació feminista del flamenc. La companyia, formada per cinc dones, neix el 2017 a Barcelona i es constitueix com un laboratori d'experimentació artístic per desconstruir els rols de gènere vinculats al flamenc.


Les artistes que formen el conjunt han treballat al llarg de les seves carreres amb artistes de la talla de Chicuelo, Andrés Marín, Chano Domínguez o Las Migas.

La cita serà aquest divendres 17 de novembre, a les 21 hores al Teatre Auditori. Les entrades anticipades valen 8 euros, mentre que a taquilla costen 10 euros.

 

Un conte clàssic per tancar el Deprop

Pel que fa a 'La Caseta de Xocolata', que es podrà veure diumenge 19 de novembre a les 12 hores al Teatre Auditori, és un conte clàssic. Com totes les històries que han transcendit, recull les vivències i experiències que se n'han repetit una vegada i una altra a través dels temps, i ja formen part del saber popular.

Aquesta proposta forma part del 19è Festival Internacional de Teatre de Titelles de Valls. Es tracta d'un espectacle per a tots els públics i les entrades anticipades valen 3 euros, mentre que a taquilla costen 5 euros.
Participació