1 de 10
SUCCESSOS

Una discussió a Cambrils acaba amb un venedor de l'ONCE ferit

El suposat agressor, un home de 31 anys, també va provocar lesions a un dels agents de la Policia Local que el va detenir

La Policia Local de Cambrils va detenir el suposat agressor. | Policia Local de Cambrils
per TarragonaDigital, Cambrils | 16 de novembre de 2023 a les 15:45 |
La Policia Local de Cambrils va detenir aquest dimecres 15 de novembre un home, de 31 anys, acusat d'un suposat delicte d'homicidi en grau de temptativa. Segons ha explicat el cos policial, l'arrestat va agredir una altra persona amb unes tisores després d'una discussió, provocant-li ferides al coll.

En aquest sentit, Ràdio Cambrils ha informat que els fets van tenir lloc al voltant d'un quart de sis de la tarda a la plaça de Carlos Roig del municipi del Baix Camp en el marc d'una discussió entre el detingut i la víctima, que és el venedor de l'ONCE d'aquesta plaça.

 

Els ànims s'escalfen i la discussió acaba amb una agressió

La disputa va pujar de to i el suposat agressor va treure unes tisores i va provocar ferides al coll a l'altre home. Els agents de la Policia Local de Cambrils van recopilar informació sobre els fets, parlant amb la víctima i amb diversos testimonis.

Davant tot això, els policies van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. En aquest sentit, Ràdio Cambrils ha explicat que el detingut es va resistir i va provocar lesions a un dels agents.
Participació