Cara i creu per al Parlem Calafell i el Reus Deportiu Virginias

Els ganxets s'imposen per la mínima a la revelació del torneig i els calafellencs cauen a la pista d'un rival que lluita per evitar el descens

Les distàncies entre el Calafell i el Reus Deportiu es redueixen a només un punt | @ReusDeportiu
Redacció
26 de novembre del 2023
Actualitzat a les 18:30h
Diferent sort per al Reus Deportiu Virginias i el Parlem Calafell a la jornada 9 de l'OK Lliga 2023-2024. Els roig-i-negres han sumat un important triomf contra el Sant Just (1-0) i se situen a només dos punts de la tercera plaça del campionat. Per la seva banda, els verds cauen (4-2) a la pista de l'Alcoi i encaixen la segona derrota de la campanya.

Sorpresos amb contundència

El Calafell de Ferran López no ha pogut evitar l'ensopegada després de caure contra l'Alcoi en un encontre millorable dels del Baix Penedès. Després d'un igualat primer temps, es calafellencs veien com Formatjé (de falta directa) inaugurava el marcador en el minut 28 després d'una targeta blava a Miras.

Agüera trobava el forat per ampliar la distància en el minut 32 i el rival Domínguez feia un dur 3 a 0 en el minut 38. Xaus aconseguiria retallar distàncies en el minut 42, però seria un miratge després de veure Agüera tornar a marcar en el 48. Miras, en el darrer minut, feia un 4-2 que no canviaria. Els verds són quarts a la lliga amb 15 punts, a tres del Noia (segon) i a 10 del Barça (líder).

Victòria per la mínima

El Reus Deportiu Virginias ha obtingut una victòria més habitual del futbol després d'imposar-se per 1 a 0 al Sant Just, la sorpresa de l'inici de lliga. Els ganxets han hagut d'esperar al minut 29 de partit per veure com David Gelmà aconseguia enviar la bola al fons de la xarxa per primer i únic cop durant tot l'encontre. Una acció individual acabava amb un potent xut que superava per alt el porter visitant Elagi Deitg.

La igualtat entre ambdós conjunts i el joc net que només ha provocat tretze faltes entre ambdós equips ha deixat un encontre molt renyit. Marc Julià hauria pogut donar una mica de tranquil·litat en el minut 45 si hagués transformat una falta directa per targeta blava al visitant Xavi Crespo, però no ha estat encertat. Aquest triomf, el quart de la campanya, situa el Reus a la sisena plaça amb 14 punts. El torneig de la regularitat tornarà el pròxim diumenge amb un Liceo-Reus (12.00 hores) i un Calafell-Noia (13.00 hores).