1 de 10

El Morell s'aboca a les festes amb una nova edició de la Fira de Nadal

Se sortejaran els arbres de Nadal que decoren la fira per poder donar-los una nova vida

La Fira de Nadal al Morell es concentrarà en un ampli recinte. | Cedida
per TarragonaDigital, El Morell | 27 de novembre de 2023 a les 13:44 |
El Morell es prepara per donar el tret de sortida a les celebracions nadalenques amb una nova edició de la Fira de Nadal, que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de desembre. Aquest esdeveniment, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Morell i amb el suport de l'Associació de Comerciants i Professionals del Morell, compta amb un ampli ventall d'activitats i atraccions.

La Fira de Nadal del Morell estarà ubicada en un gran recinte, situat al carrer Àngel Guimerà, darrere de la benzinera, i acollirà una àmplia gamma de propostes, incloent-hi comerç local, artesania, opcions gastronòmiques, cellers amb degustacions, actuacions musicals i moltes altres sorpreses.

Una segona vida als arbres que decoren la fira

La regidora de Promoció Econòmica, Mònica Casas, destaca l'èxit continuat d'aquest format, que gaudeix d'una gran acceptació entre el públic. L'alcalde del Morell, Eloi Calbet, subratlla la importància de mantenir l'essència de la fira, amb una atenció especial a la decoració que contribuirà a crear un ambient nadalenc. A més, enguany, els visitants tindran l'oportunitat de guanyar els arbres de Nadal naturals que han decorat la fira, donant-los una segona vida.


Els horaris de la Fira de Nadal són els següents: el divendres, el recinte obrirà a les 17.00 hores, amb l'encesa de les llums de la fira una hora més tard. El dissabte, l'espai comercial romandrà obert de 10.00 a 20.00 hores, mentre que l'espai de restauració ampliarà el seu horari fins a les 23.00 hores. Diumenge, tota la fira estarà oberta de 10.00 a 19.00 hores, oferint una última oportunitat per gaudir d'aquest esdeveniment.
Participació