1 de 10
DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

La Diputació de Tarragona presenta el pressupost del 2024: creix un 10,36% fins als 208,6 MEUR

Els comptes tindran els vots favorables del govern, format per ERC i PSC, a més del suport de Junts i el PP

El plenari de la Diputació de Tarragona aprovarà aquest divendres el pressupost del 2024. | Diputació de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 28 de novembre de 2023 a les 17:58 |
La Diputació de Tarragona ha presentat aquest dimarts 28 de novembre el pressupost del 2024. Els comptes creixen un 10,36% respecte els d'enguany, fins als 208,6 milions d'euros i està previst que s'aprovin en el ple previst per aquest divendres amb els vots favorables del govern, format per ERC i PSC, a més del suport de Junts i PP.

Entre les partides hi ha un programa d'ajuts excepcionals per a ajuntaments en cas d'urgència o fenòmens meteorològics adversos, de 4 MEUR. Els consells comarcals rebran 5,4 MEUR per a programes de suport al funcionament i d'inversions.


Així mateix, es destinaran 4 MEUR a millorar el ferm de les carreteres, mentre que les entitats i associacions de caire cultural, esportiu o social tindran una bossa de 2,2 MEUR per dur a terme les seves activitats.

La presidenta de l'ens provincial, Noemí Llauradó, ha destacat que són uns pressupostos "valents, adaptats als temps actuals i als futurs, pensats per fer avançar els municipis de manera equilibrada en matèria social, econòmica i mediambiental".
Participació