Un greu accident a l'AP-7 a l'Ebre talla la carretera en sentit nord durant hores

Dos camions han xocat i un d'ells ha bolcat, deixant la calçada plena d'obstacles. La carretera es mantindrà tallada tota la nit

L'accident tallarà la carretera tota la nit.
L'accident tallarà la carretera tota la nit. | TarragonaDigital
29 de novembre del 2023
Actualitzat a les 20:49h
Greu accident a última hora de la tarda del dimecres, 29 de novembre, en una de les principals carreteres de Tarragona. Dos camions han patit un xoc a l'AP-7 a Freginals, obligant a tallar el trànsit en sentitnord.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís de l'accident a les 19.38 hores i concretament el sinistre ha passat al quilòmetre 331. Un camió que transportavaplàstics i un altre que duiacotxes haurien xocat i a conseqüència un d'ells ha acabat bolcant.

Això ha fet que la calçada hagi quedat completament plenad'obstacles, motiu pel qual s'ha hagut de tallar el trànsit en sentit nord. S'han fet desviaments a la sortida 42 a Vinarós i es preveu que les tasques de retirada dels obstacles a la via s'allarguin durant tota la nit.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra per regular el trànsit, així com cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i l'espectacularitat de l'accident, només s'ha hagut de lamentar un dels conductorsferit en estat lleu.