El Teatre Fortuny presenta una trentena de propostes de cara a la nova temporada

Antònia Font, David Verdaguer, Marta Marco o Ángel Martín pujaran a l'escenari del teatre de la capital del Baix Camp entre els mesos de gener i juny de 2024

La presentació de la nova temporada del Teatre Fortuny s'ha fet aquest dijous.
La presentació de la nova temporada del Teatre Fortuny s'ha fet aquest dijous. | Cedida
30 de novembre del 2023
Actualitzat a les 16:01h
El Consorci del Teatre Fortuny de Reus ha presentat aquest dijous 30 de novembre la programació del pròxim semestre, que començarà el dia 12 de gener i que s'allargarà fins a primers de juny. Monòlegs, teatre, música, òpera o dansa formen part d'una programació que preveu prop d'una trentena d'espectacles.

Entre altres artistes que pujaran a l'escenari del Teatre Fortuny hi ha Silvia Pérez Cruz, Marta Marco, Àngels Gonyalons, Montse Guallar, David Verdaguer, Ángel Martín, Marc Parrot o Vicky Luengo. Una de les cites destacades serà el doble concert d'Antònia Font, els dies 9 i 10 de març, en el marc del 10è aniversari del festival Accents.

El primer espectacle que es podrà veure serà el 12 de gener amb la representació de l'obra de teatre 'Bèsties', amb Marta Marco.
 

"La nova programació s'ha escollit atenent a criteris de qualitat i excel·lència"

La programació de la nova temporada del Teatre Fortuny l'han presentat l'alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, i el director teatral i assessor en matèria de programació teatral, Francesc Cerro-Ferran.

En un comunicat, l'Ajuntament de Reus ha explicat que "la nova programació s'ha escollit atenent a criteris de qualitat i excel·lència, i inclou diversitat de propostes, un ampli catàleg d'artistes de primer odre nacionals i internacionals, així com una heterogeneïtat temàtica i compromís amb valors com la contemporaneïtat, el feminisme i la sostenibilitat".

El Teatre Fortuny aposta també per la producció pròpia amb un segell propi del territori. Amb aquest objectiu neix la marca 'Fortuny Personal i Intransferible', una selecció de produccions pròpies en les que destacats artistes nacionals i internacionals jugaran escènicament amb professionals de talent del territori.