1 de 10
Alt Camp

Importants descomptes: surten a la venda els nous abonaments dels Teatres de Valls

Amb la compra de l'abonament de teatre per 55 euros, l'espectador es podrà estalviar entre 11 i 17 euros

Imatge del Teatre Principal de Valls | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 30 de novembre de 2023 a les 13:56 |
Els Teatres de Valls posen a la venda els títols d'abonament per als tres espectacles de gran format al Centre Cultural que formaran part de la programació del primer semestre de 2024. Per segon any, a més de l'abonament de Teatres també s'inicia la venda, coincidint amb les festes de Nadal, de l'abonament per als espectacles familiars de la propera temporada. Amb el lema «A Valls, som de teatre. Per Nadal regala cultura» els abonaments són una magnífica opció per regalar aquestes festes.

Els dos abonaments són uns excel·lents regals culturals per aquest Nadal i Reis i inclouen els muntatges més destacats del panorama teatral català, així com espectacles familiars singulars que configuren, en global, una programació completa per a tots els públics. Amb la compra de l'abonament de teatre per 55 euros, l'espectador es podrà estalviar entre 11 i 17 euros i, a més, amb el carnet dels Amics dels Teatres, el preu es redueix fins als 45 euros, també amb importants estalvis.


Pel que fa als abonaments familiars, el preu és de 18 euros, i amb el carnet dels Amics dels Teatres és de 12 euros, així, comprar l'abonament familiar suposa un estalvi de 6 euros. Xarxa de Cultura i JCA Cinemes reediten l'acord de promoció conjunta en favor de la cultura i per cada abonament adquirit es regalarà una entrada per al cinema.

Junt amb els espectacles que entren en els abonaments, també es posarà a la venda ja l'entrada lliure pel concert que oferirà el violinista libanès, Ara Malikian, per presentar el seu nou treball. És una oportunitat única per vibrar i gaudir amb un dels músics més originals i eclèctics del moment. L'actuació tindrà lloc el dissabte 13 d'abril, a les 20 hores, al Centre Cultural.

La programació

Aquesta temporada l'abonament dels Teatres de Valls portarà a l'escenari del Centre Cultural tres grans obres teatrals: Coralina, The party i Elling. El primer d'aquests muntatges que arribarà a Valls, el dissabte 17 de febrer, és «Coralina»..El segon espectacle és «The party», l'aclamat film de Sally Potter, que puja a l'escenari del Centre Cultural, el dia 16 de març. Finalment, tancarà la temporada, el dissabte 27 d'abril l'obra «Elling». 


Els nous abonaments es podran adquirir a partir del dimecres 13 de desembre a través del portal web municipal www.valls.cat i presencialment a les taquilles del Teatre Principal que disposaran aquestes dates de Nadal d'un horari ampliat i especial. Així, fins el divendres 5 de gener, les taquilles obriran de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores, excepte diumenges i festius. El primer dia de venda, el dimecres dia 13 la venda s'iniciarà per tots els canals, online i presencial, a partir de les 10 hores. El divendres 5 de gener, les taquilles obriran només en horari matinal. Com sempre, la venda online estarà activa de manera permanent.
Participació