1 de 10
TURISME

Tarragona proposa cinc activitats de cara al pont de desembre

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Montse Adan, assenyala que l'objectiu és "celebrar Nadal també amb aquells que ens visiten"

Una de les activitats és una gimcana familiar sobre el món romà. | Ajuntament de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 1 de desembre de 2023 a les 14:08 |
L'Ajuntament de Tarragona ha presentat les activitats del pont de desembre que s'organitzen en el marc de la campanya Nadal TGN. La presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Montse Adan, ha explicat que la iniciativa "té la voluntat de celebrar Nadal també amb aquells que ens visiten".

Així, s'organitzen diverses activitats familiars durant el pont de desembre que volen captar l'atenció de turisme familiar, però també de tarragonins i tarragonines que gaudiran del pont a casa. Així, del 6 al 10 de desembre es podrà gaudir de cinc propostes diferents que van des de tradicions nadalenques fins una aproximació al món romà.


"Els tallers i la resta d'activitats tenen un marcat accent tarragoní amb l'objectiu que els nostres visitants i també els locals es sentin atrets per unes activitats que a banda d'entretenir volen donar a conèixer la nostra història", ha destacat la consellera Adan.
 

Les activitats que s'ofereixen

Les propostes que podran gaudir tots aquells que ho desitgin són un taller per a crear la millor postal nadalenca; un taller per tal d'elaborar d'un tortell de reis a l'obrador del Gremi de Pastissers de les comarques de Tarragona; un taller de fabricació d'una llàntia romana; una gimcana familiar amb el títol 'Convertiu-vos en romans per un dia' i un tast de vins del territori sota les voltes del circ romà.


Durant la presentació, Auriga Serveis Culturals, l'empresa que programa la gimcana familiar 'Convertiu-vos en romans per un dia', ha ofert un petit tast de l'activitat explicant que vol ser una proposta molt didàctica on, a través d'un joc de família descobrirem com era la gent que va viure a Tàrraco fa 2.000 anys, per on passejava, com vivia i fins i tot, com es vestia.

El Patronat Municipal de Turisme compta amb la col·laboració del Museu d'Història de Tarragona i del Centre Cultural Antic Ajuntament. Totes les activitats son gratuïtes amb inscripció prèvia a través del següent enllaç.
Participació