Tarragona posa la cirereta a l'enllumenat de Nadal amb un túnel de llum de 32 metres

L'atracció es podrà gaudir a l'última coca de la Rambla Nova a partir del 9 de desembre

El túnel que s'instal·larà aquesta setmana a Tarragona serà similar al que es va veure l'any passat a Reus.
El túnel que s'instal·larà aquesta setmana a Tarragona serà similar al que es va veure l'any passat a Reus. | Reus Promoció
04 de desembre del 2023
L'Ajuntament de Tarragona instal·larà aquesta setmana un túnel de llum a l'última coca de la Rambla Nova. Aquesta nova atracció nadalenca, que tindrà 32 metres de llarg, es posarà en marxa el dia 9 de desembre i es podrà gaudir fins al 6 de gener. La consellera de Comerç, Montse Adan, ha assenyalat que "tenim clar que Nadal és important per Tarragona, tant pel comerç com per vendre la ciutat. En aquesta època la il·luminació és molt important".

D'aquí aquesta aposta per un túnel de llum que alhora serà "un espectacle de llum i so". Adan s'ha mostrat convençuda que "a nivell familiar agradarà molt". Aquesta atracció nadalenca ja s'ha vist en altres ciutats, però serà la primera vegada que es pugui gaudir a la capital tarragonina. La consellera de Comerç ha afegit que "s'instal·la en un lloc bastant atractiu i serà un bon reclam per a la gent".

La instal·lació del túnel de llum és un primer tastet d'allò que el govern municipal vol de cara al pròxim Nadal. En aquest sentit, Montse Adan ha explicat que "en l'àmbit de la il·luminació tenim molt marge de millora i de cara a l'any vinent es reforçarà".

El túnel de llum de la Rambla Nova serà la cirereta de l'enllumenat de Nadal d'enguany, que es va encendre el divendres 24 de novembre i que esquitxa tota la ciutat, des de Part Alta fins a l'Eixample, passant pels barris i el centre. 
 

L'aposta per l'espectacle de drons

La consellera de Comerç també s'ha referit a l'espectacle de drons que es va fer el passat divendres 24 de novembre en el marc de la festa de l'encesa de llums i que no va sortir com s'havia previst, oferint una visibilitat limitada. Adan ha admès que "va ser una aposta que no va acabar de sortir bé, però hem de continuar per aquest camí de la innovació".

La regidora ha afegit que "abans que acabin les festes de Nadal repetirem l'espectacle, perquè Tarragona pugui gaudir de l'exhibició de drons que mereix". En els pròxims dies, des de l'Ajuntament es concretarà la data en què es repetirà l'espectacle de drons.

Montse Adan ha destacat la gran quantitat de gent que va sortir al carrer per començar a celebrar les festes de Nadal, que a Tarragona ofereixen enguany un programa amb 150 activitats.