1 de 10
Alt Camp

Les Pobles estrena un nou i reivindicat consultori mèdic

Situat al carrer Nou i en l'edifici de les antigues escoles, ocupa 70,8 m² de superfície

Una de les sales del nou consultori | Cedida
per Albert Oliva, Les Pobles | 4 de desembre de 2023 a les 12:22 |
Les Pobles, al terme municipal d'Aiguamúrcia, compta des d'ara amb un nou consultori mèdic. L'espai implementa el servei prestat fins ara al carrer Sant Jordi, ja que l'anterior local presentava mancances en superfície, lluminositat i accessibilitat per a la ciutadania.

L'inaugurat consultori disposa de dues consultes, la mèdica i la d'infermeria, i preveu obrir-ne pròximament una tercera que faciliti l'operativitat interna. El recinte respon als requisits tècnics marcats tant des de la Regió Sanitària Camp de Tarragona com des del proveïdor assistencial, l'ICS.


Situat al carrer Nou i en l'edifici de les antigues escoles, ocupa 70,8 m² de superfície útil en planta única i inclou, també, una sala d'espera, una sala tècnica, lavabo i magatzem.

Part de l'equipament de l'anterior consultori podrà reaprofitar-se, ja que el mobiliari es troba en molt bones condicions. El trasllat és total i l'activitat inicial ja ha arrencat; es prestarà servei un cop a la setmana, cada dimarts.


Les Pobles es troba al centre de la part occidental d'Aiguamúrcia i va aixecar-se al voltant d'antics masos que pertanyien a les terres del monestir de Santes Creus. Forma part de l'Àrea Bàsica de Salut Alt Camp Est i el seu consultori presta servei a una població assegurada de 198 persones.
Participació