El Morell celebra les festes de Nadal amb una vintena d'actes

De l'11 de desembre i fins al 5 de gener, el Morell ha programat diversos actes per a les famílies

El Morell compta amb un programa nadalenc ben farcit d'actes.
El Morell compta amb un programa nadalenc ben farcit d'actes. | Cedida
07 de desembre del 2023
Actualitzat el 13 de desembre a les 18:11h
Ja ha passat la Fira de Nadal del Morell i després de l'encesa de llums la festa no s'atura al municipi. Ja està en marxa tota la programaciónadalenca amb actestradicionals i algunes novetats per a les festes més esperades de l'any. Una vintenad'esdeveniments per a tota la família omplen el programa que s'allargarà des de l'11 de desembre fins al 5 de gener.

"Són esdeveniments pensats per a tota la ciutadania, però posant el focus, sobretot, en la canallamorellenca, i pensant en la màgia i la il·lusió d'aquests dies", destaca el regidor de Cultura i festes de l'Ajuntament del Morell, Miquel Roig. 

Enguany, per tercer any consecutiu, de l'11 al 21 de desembre, es farà un concurs de pessebres per descobrir com són els pessebres morellencs. La participació es fa compartint-los a les xarxes socials segons indica el programa de festes. Durant totes les festes, l'Associació Voluntariat Social El Morell duu a terme la campanya 'Cap infant sense joguina' al Centre de Serveis per a la Gent Gran.

Les primeres cites del programa nadalenc arriben diumenge 17 amb el Concert per La Marató de TV3 i l'actuació de l'Associació Voluntariat Social El Morell. El Trencanous, a càrrec de l'activitat de dansa de l'AMPA Ventura Gassol, també és un dels actesdestacats dels primers dies. El grup Teatre La Sala protagonitzarà dos passis de 'Fem uns pastorets' els dies 23 i 26 de desembre.

Cap d'Any i més moments destacats

Altres moments destacats inclouen el concert de cobla el 29 de desembre i el tradicional esdeveniment 'El Tió s'ha tirat un pet!' el 24 de desembre amb un taller per decorar el bastó per fer cagar el tió. El Parc de Nadal al pavelló municipal es repetirà els dies 27, 28 i 29 de desembre. El Patge Reial arribarà el 30 de desembre, amb segon passi del mapping a la façana de l'Ajuntament inclòs. La tradicional sortida de l'Home dels Nassos tindrà lloc el 31 de desembre a les 12 hores, amb novetats en l'acompanyament musical.

Pel que fa a la nit de Capd'Any, es manté el tradicional sopar al pavelló municipal amb ball de gala amb l'Orquestra Swing Latino, i a més, es presenta una carpajove amb un estil musical diferent per oferir als joves l'oportunitat de celebrar el canvid'any al municipi. Després de l'estrena del 2024, els CartersReials visitaran Ràdio Morell el 4 de gener, i el 5 de gener, els Reis Mags d'Orient recorreran les cases del municipi amb la tradicional cavalcada per repartirregals.

En resum, es tracta d'un programacomplet i carregat d'il·lusió que no seria possible sense l'esforç de la Comissió de Reis i la complicitat d'entitats i associacions com Teatre la Sala, Voluntariat Social El Morell, Club de Judo i Defensa Personal Tai, Clàssics Morell o l'Associació Cultural Sardanista del Morell, entre altres.