S'encasta borratxo contra cotxes a Reus, fuig i el descobreixen per un descuit

L'autor dels fets va donar positiu penal en la prova d'alcoholèmia

El conductor va intentar fugir del lloc dels fets.
El conductor va intentar fugir del lloc dels fets. | Guàrdia Urbana de Reus
09 de desembre del 2023
Actualitzat a les 15:10h
Aquests dies festius són jornades en què els sopars de feinai les sobretaules fan que hi hagi un consumd'alcohol més elevat. És clar que quan es beuno s'ha d'agafar el cotxe, però encara hi ha gent que no ho acaba de tenir clar.

A Reus, la matinada del 9 de desembre una persona va patir les conseqüències de conduir sota els efectes de l'alcohol. Per sort, només es van haver de lamentar danysmaterials i ningú va patir mal.

Els fets es remunten quan un ciutadà va trucar a la Guàrdia Urbana de Reusper alertar que un vehicle acabava de xocar contra dos cotxes que estaven aparcats. El conductor va fugir del lloc dels fets, però l'alerta veïnal i un descuit van fer possible que se l'atrapés.

Quan la policia reusenca va anar al lloc dels fets, van inspeccionar els vehicles que havien patit danys a conseqüència del xoc i en un d'ells hi van trobar la matrícula del cotxe autor dels fets, enganxada als baixos del turisme que havia patit destrosses.

Un descuit que era la provairrefutable per incriminar el conductor del cotxe que s'havia encastat contra els vehicles aparcats. Ràpidament, la Guàrdia Urbana de Reus va localitzar el vehicle i quan li van practicar la provad'alcoholèmia va donar positiupenal. Davant de tots els fets, la policia va obrir una investigació per un delicte contra la seguretatviària.