El Calafell trenca la mala ratxa i el Reus Deportiu cau a Lleida

Els roig-i-negres tanquen la jornada amb una derrota a la pista del Lleida mentre que els verds recuperen el somriure perdut golejant a la pista del Mataró

Entre el quart i el desè classificat només hi ha dos punts de distància
Entre el quart i el desè classificat només hi ha dos punts de distància | OK Liga TV
10 de desembre del 2023
Actualitzat a les 18:17h
Cara i creu per al Reus Deportiu Virginias i el Parlem Calafell després de la jornada 12 de l'OK Lliga. La cara alegre és per a un Calafell que ha tornat al camí del triomf després de quatre derrotes seguides gràcies a la contundent victòria a la pista del Mataró (2-5). La cara més trista pertany a un Reus que ha perdut a Lleida (3-1) i torna a caure a la cinquena plaça.

Dura derrota en la recta final

El Reus Deportiu Virginias ha patit una dura derrota després de caure per 3 a 1 a la pista d'un Lleida que ha plantat cara al matx, aconseguint portar-lo a la recta final amb el resultat inicial. En un encontre dur, on els ganxets han realitzat el doble de faltes (14) que els de la Terra Ferma, s'ha hagut d'esperar al minut 39 per veure el primer gol del matx. Quan no eren les aturades de Ballart i Sánchez era la mala definició dels atacants allò que ha impedit un gol al Municipal Onze de Setembre.

No ha estat fins que Nico Ojeda aprofitava la desena falta visitant per superar Ballart i anotar l'1-0 a deu minuts del final. Xavi Aragonès ampliava distàncies en el minut 42 i Badia, aprofitant un contraatac de llibre, feia un 3 a 0 molt difícil de remuntar. El Reus no s'ha rendit i el capità Joan Salvat feia el 3-1, malauradament en el darrer minut d'encontre i sense més marge per a empatar. Aquest resultat deixa el Reus a la cinquena posició amb 18 punts.

El Calafell somriu de nou

La part positiva de la jornada ha estat el retorn al camí del triomf del Club Patí Calafell. El conjunt dirigit per Ferran López havia ensopegat en els darrers quatre partits i es presentava a la pista del penúltim amb l'obligació d'endur-se els tres punts. I ho ha aconseguit després d'un triplet d'Arnau Xaus i dos gols d'Oriol Vives i Joan Pascual.

El final feliç ha arribat després de remuntar el gol inicial de Xavi Burguillos en el minut 11. Quatre minuts necessitava Joan Pascual per posar l'empat i un més calia per veure com Oriol Vives capgirava el marcador abans del descans. Un descans a on s'arribaria amb empat perquè el local Guillem Carbonell feia el 2-2 en el minut 21.

Caldria esperar al recital d'Arnau Xaus en els segons 25 minuts per sentenciar els tres punts. El verd feia el 2-3 en el minut 33 i les sentències arribaven la recta final del matx: el 2-4 en el minut 44 i el 2-5 en el minut 46 amb un Mataró que havia d'arriscar per intentar puntuar. Aquest triomf fa tornar al Calafell a la zona noble de la taula: ara és quart amb 18 punts.

La pròxima jornada de lliga ja serà al gener, però el pròxim repte serà a Europa amb sabor a derbi: dijous a les 20.30 hores amb un Calafell-Reus de Champions League.