1 de 10
Successos

Ensurt en un edifici de Reus: s'incendien els llums d'un arbre de Nadal

Els propietaris no eren a casa a primera hora de la tarda del passat diumenge 10 de desembre, però els Bombers van sufocar les flames ràpidament

Un arbre de Nadal | Cedida
per Sandra Pérez, Reus | 11 de desembre de 2023 a les 10:56 |
Els llums d'un arbre de Nadal van provocar un petit incident el passat diumenge 10 de desembre en un edifici de Reus. A primera hora de la tarda -els Bombers van rebre l'avís a les 14.12 hores- els veïns d'un bloc de pisos situat al nº2 del carrer Doctor Jaume Peyri van detectar el fum sortint per la finestra del cinquè pis.L'incendi va ser lleu i, tot i que els propietaris no es trobaven a casa en aquells moments, tres dotacions del Parc de Bombers es van traslladar a la zona i van apagar el foc ràpidament.

Les flames, que van començar perquè s'havien deixat enceses els llums de l'arbre al menjador de la casa, també van afectar els mobles més pròxims. Malgrat tot, a les 14.37 hores es va donar per extingit l'incendi i els dos gossos dels propietaris -únics ocupants de l'immoble- van resultar il·lesos.


Segons informen des de Bombers, però, tot l'habitatge va quedar afectat per fum i, més enllà del focus cremat en l'arbre de Nadal, les dotacions van confirmar la mort d'un ocell a causa de l'incendi.
Participació