El Jokirama del Vendrell proposa 13 activitats aquest Nadal

La programació començarà el 18 de desembre i s'allargarà fins al 5 de gener

La regidora Mariona Figueras ha presentat la programació del Jokirama d'enguany.
La regidora Mariona Figueras ha presentat la programació del Jokirama d'enguany. | Cedida
11 de desembre del 2023
Actualitzat a les 12:00h
L'Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest dilluns 11 de desembre la programació del Jokirama d'enguany, organitzat per la Regidoria d'Infància i Joventut. En aquest sentit, la proposta consta de 13 activitats, "pensades per tal que els nens i nenes del Vendrell gaudeixin d'unes festes nadalenques més entretingudes i divertides".
 
El Jokirama d'enguany, que començarà el 18 de desembre, compta amb la col·laboració de diverses entitats de la capital del Baix Penedès. En paraules de la regidora d'Infància i Joventut, Mariona Figueras, "el Vendrell és molt ric en entitats i hem cregut que era una bona ocasió perquè es donessin a conèixer als nens i nenes del Vendrell i les seves famílies".

Des les 13 propostes del programa del Jokirama, 12 són tallers que es duran a terme a les instal·lacions i locals d'entitats col·laboradores, que són Teatre Espai, la Ballaruga, els Runners el Vendrell, els Reis d'Orient del Vendrell, els Gegants i Cabrot del Vendrell, el Consell Esportiu, els Nens del Vendrell, el Grup de Dones, el Grup Pessebrista, el Ball de Bastons i el Museu Deu. 
 
A més, el dia 23 de desembre, des de la Regidoria d'Infància i Joventut s'ha programat l'espectacle 'Sincronia', a càrrec de la companyia Tintilaina. La cita serà a les 18 hores al Teatre Àngel Guimerà.
 

Una guia recull totes les activitats

Enguany s'ha editat una guia del Jokirama 23-24 on es recullen totes les activitats, que es podrà trobar al Centre cívic l'Estació, al Centre cívic de Coma-ruga, a l'Ajuntament del Vendrell i a l'espai de cada activitat. Quan els nens o nenes duguin a terme l'activitat rebran una enganxina per posar a la guia i, si aconsegueixen omplir-la, rebran un obsequi.
 
Per a més informació sobre el Jokirama, es pot trucar al 977 663 289 (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 15 a 21 hores) o enviar un correu electrònic a [email protected].