El Calafell es recrea amb el Reus Deportiu a la Champions

Els verds s'imposen amb contundència als roig-i-negres i sumen els primers punts a la fase de grups. Els reusencs han perdut els dos partits europeus que han jugat

Alegria verda pel triomf a Europa
Alegria verda pel triomf a Europa | Champions League
Redacció
14 de desembre del 2023
Actualitzat a les 22:40h
El Club Patí Calafell confirma la reacció esportiva després de golejar (4-1) al Reus Deportiu Virginias en el segon partit de la fase de grups de la Champions League. Els homes dirigits per Ferran López han sumat així la primera victòria de la competició després d'un duel on s'han avançat en el minut 12 i mai han perdut l'avantatge. Els reusencs han intentat donar guerra a partir del minut 37 amb un gol de Maxi Oruste, però ha estat un miratge.

Pascual marca el camí

Calafell i Reus se citaven al Pavelló Joan Ortoll de Calafell buscant el primer triomf a Europa després de la doble ensopegada contra el Benfica i l'Sporting. I ben d'hora ha quedat demostrat qui portaria el pes del matx. Joan Pascual, en el minut 12, enviava al fons de la xarxa de Ballart un fort llançament des de quasi mitja pista. El Calafell manava i tenia el marcador a favor.

La teòrica reacció del Reus Deportiu s'ha quedat en una teoria. Rojas gaudia d'una falta directa per empatar en el minut 30, però no aconseguia transformar la diana. La diferència seria mínima fins que Vives, en el minut 35, culminava una jugada molt vertical en el 2-0. Maxi Oruste retallava distàncies ràpidament en el minut 37, però el local Jordi Ferrer feia el 3-1 en el minut 39.

Arnau Xaus, transformant una falta directa, anotava un 4-1 definitiu que ha permès al Calafell gaudir d'un final d'encontre plàcid. Els verds han allargat les possessions de bola, fent les delícies del públic local. Amb aquest resultat, el Calafell suma tres punts a la lligueta mentre que el Reus es queda sense cap.

L'hoquei s'acaba per aquest 2023 i tornarà el diumenge 7 de gener amb un Calafell-Rivas i un Reus-Girona (12.30 hores).