Les millors BSO de John Williams i la música d'Star Wars arriben al Teatre Tarragona

La Franz Schubert Filharmonia porta la seva experiència única a Tarragona amb el concert especial «Star Wars i les Millors BSO de John Williams»

La Franz Schubert Filharmonia ofereix una experiència únic amb aquest concert.
La Franz Schubert Filharmonia ofereix una experiència únic amb aquest concert. | Cedida
19 de desembre del 2023
Actualitzat a les 11:44h
El públictarragoní té l'oportunitat de viure una experiènciacinematogràficaúnica amb el concertespecial "Star Wars i les Millors BSO de John Williams" presentat per la prestigiosaFranzSchubertFilharmonia. Sota la direcció del seu director titular i artístic, TomàsGrau, aquesta orquestra de renom interpretarà les icòniquespartituresoriginals de JohnWilliams, transportant els oients a un viatge a través de les galàxiesllunyanes i inoblidables del cinema.

El programa destaca les obresmestres de John Williams, el prolífic compositor guanyador de diversos Oscars, conegut per les seves col·laboracions amb les sagues cinematogràfiques més memorables, com StarWars, HarryPotter, E.T. i Jurassic Park.

Una experiència autèntica amb les partitures originals

La FranzSchubertFilharmonia, amb una trajectòriaconsolidada en la interpretació de les composicions de Williams, ofereix una experiènciaúnica amb la interpretació de les partituresoriginals del compositor. Les partitures editades pel mateix JohnWilliams permeten al públicconnectar amb la versió autèntica de les melodioses que han marcat èpoques i generacions, sense cap arranjament ni alteració.

Des de la primera interpretació de la Suite de Star Wars a Barcelona el 2015, la FranzSchubertFilharmonia ha mantingut una relació estreta amb el repertori de John Williams. Sota la direcció de figures destacades com Salvador Brotons, Vladimir Kulenovic, Virginia Martínez i Tomàs Grau, l'orquestra ha compartit aquest concert amb audiències a ciutats com Barcelona, Bilbao, Tarragona, Girona i Lleida. La connexió amb aquest repertori excepcional ha conduït l'orquestra a crear productes innovadors, com ara "Les Millors BSO de Disney" i la batalla musical "Marvel vs DC in Concert".



El concert "StarWars i les Millors BSO de JohnWilliams" de la FranzSchubertFilharmonia es podrà viure el 24 de desembre a les 12.00 hores del migdia al TeatreTarragona i les entrades es poden adquirir al web franzschubertfilh.com.

Sobre John Williams i la seva música cinematogràfica

JohnWilliams, guanyador de múltiplespremis cinematogràfics, és un dels compositors més reconeguts del panorama actual. Amb melodies que transcendeixen la pantalla, ha creat algunes de les bandessonores més memorables de pel·lícules com Star Wars, IndianaJones, E.T., Superman, JurassicPark, HarryPotter i la Llista de Schindler.

Williams continua sent una llegendaviva, amb un impacte perdurable a través de la seva música que ha acompanyat generacions senceres.

D'altra banda, TomàsGrau, director reconegut per la seva precisió i claredat, lidera la FranzSchubertFilharmonia amb una missió clara: transmetre les veritables emocions que resideixen a cada partitura.

Amb un extens historial de col·laboracionsinternacionals i dirigint les principals sales de concerts, Grau és una figura destacada en el món de la direccióorquestral. La FranzSchubertFilharmonia, formada per músicsd'excel·lència sota la direcció de Tomàs Grau, ha conquistat el públic amb programesartísticsrellevants. Col·laborant amb solistes de renom internacional i dirigida per directors destacats, l'orquestra ha actuat en sales prestigioses a Catalunya, Espanya i internacionalment.