1 de 10
Cultura

Les millors BSO de John Williams i la música d'Star Wars arriben al Teatre Tarragona

La Franz Schubert Filharmonia porta la seva experiència única a Tarragona amb el concert especial «Star Wars i les Millors BSO de John Williams»

La Franz Schubert Filharmonia ofereix una experiència únic amb aquest concert. | Cedida
per TarragonaDigital, Tarragona | 19 de desembre de 2023 a les 10:37 |
El públic tarragoní té l'oportunitat de viure una experiència cinematogràfica única amb el concert especial "Star Wars i les Millors BSO de John Williams" presentat per la prestigiosa Franz Schubert Filharmonia. Sota la direcció del seu director titular i artístic, Tomàs Grau, aquesta orquestra de renom interpretarà les icòniques partitures originals de John Williams, transportant els oients a un viatge a través de les galàxies llunyanes i inoblidables del cinema.

El programa destaca les obres mestres de John Williams, el prolífic compositor guanyador de diversos Oscars, conegut per les seves col·laboracions amb les sagues cinematogràfiques més memorables, com Star Wars, Harry Potter, E.T. i Jurassic Park.

Una experiència autèntica amb les partitures originals

La Franz Schubert Filharmonia, amb una trajectòria consolidada en la interpretació de les composicions de Williams, ofereix una experiència única amb la interpretació de les partitures originals del compositor. Les partitures editades pel mateix John Williams permeten al públic connectar amb la versió autèntica de les melodioses que han marcat èpoques i generacions, sense cap arranjament ni alteració.

Des de la primera interpretació de la Suite de Star Wars a Barcelona el 2015, la Franz Schubert Filharmonia ha mantingut una relació estreta amb el repertori de John Williams. Sota la direcció de figures destacades com Salvador Brotons, Vladimir Kulenovic, Virginia Martínez i Tomàs Grau, l'orquestra ha compartit aquest concert amb audiències a ciutats com Barcelona, Bilbao, Tarragona, Girona i Lleida. La connexió amb aquest repertori excepcional ha conduït l'orquestra a crear productes innovadors, com ara "Les Millors BSO de Disney" i la batalla musical "Marvel vs DC in Concert".El concert "Star Wars i les Millors BSO de John Williams" de la Franz Schubert Filharmonia es podrà viure el 24 de desembre a les 12.00 hores del migdia al Teatre Tarragona i les entrades es poden adquirir al web franzschubertfilh.com.

Sobre John Williams i la seva música cinematogràfica

John Williams, guanyador de múltiples premis cinematogràfics, és un dels compositors més reconeguts del panorama actual. Amb melodies que transcendeixen la pantalla, ha creat algunes de les bandes sonores més memorables de pel·lícules com Star Wars, Indiana Jones, E.T., Superman, Jurassic Park, Harry Potter i la Llista de Schindler.

Williams continua sent una llegenda viva, amb un impacte perdurable a través de la seva música que ha acompanyat generacions senceres.

D'altra banda, Tomàs Grau, director reconegut per la seva precisió i claredat, lidera la Franz Schubert Filharmonia amb una missió clara: transmetre les veritables emocions que resideixen a cada partitura.

Amb un extens historial de col·laboracions internacionals i dirigint les principals sales de concerts, Grau és una figura destacada en el món de la direcció orquestral. La Franz Schubert Filharmonia, formada per músics d'excel·lència sota la direcció de Tomàs Grau, ha conquistat el públic amb programes artístics rellevants. Col·laborant amb solistes de renom internacional i dirigida per directors destacats, l'orquestra ha actuat en sales prestigioses a Catalunya, Espanya i internacionalment.
Participació