El Museu Casteller de Catalunya presenta les activitats familiars de Nadal

Les activitats centrals es desenvoluparan del 27 al 31 de desembre.

Imatge de l'exterior del Museu Casteller
Imatge de l'exterior del Museu Casteller | Cedida
21 de desembre del 2023
Actualitzat a les 11:00h
El Museu Casteller de Catalunya ha organitzat diferents activitats de temàtica castellera per viure amb família aquestes dates de Nadal, concretament per acomiadar aquest any 2023. Les activitats centrals es desenvoluparan del 27 al 31 de desembre a l'entorn del Museu Casteller, llocs com la plaça Pere Català Roca o l'espai educatiu casteller del mateix museu. Així els infants podran participar en tallers de maquillatge i reciclart, al puck cinema caravana i al servei de ludoteca amb pares i mares.

Pel que fa als tallers, del dia 27 i fins el dia 31 de desembre d'11:30 a 13:30 hores, tindrà lloc el taller de maquillatge amb motius castellers. La Companyia Joglars de la bota oferirà el servei de maquillatge creatiu amb motius castellers perquè totes els nens i nenes de Valls puguin pintar-se la cara.

El dia 30, d'11:30 a 13:30 hores, serà el torn de la companyia Circ de Jocs que presentarà un taller de material reciclat per construir tots els motius del món casteller que es vulgui. Els infants podran crear diferents elements del món casteller i endur-se'ls a casa per decorar així el pessebre o larbre de Nadal de les seves llars.

Caravana de cinema

Per altra banda, la companyia Tombs Creatius portarà a la ciutat Puck, una caravana habilitada com a cinema. Aquesta caravana combina l'art de carrer i el cinema en una vivència única i permet recuperar l'experiència de veure cine d'una forma singular, desperta la passió per l'animació i permet gaudir durant uns instants intensos de petites grans obres audiovisuals en un entorn que fa somiar. L'activitat tindrà lloc el dia 27 de desembre d'11 a 14 hores.

Finalment, també hi haurà una ludoteca a l'espai del servei educatiu del Museu Casteller, on els infants amb les seves famílies podran realitzar diferents activitats relacionades amb el món dels castells, com pintar, retallar, enganxar, personalitzar el mocador casteller o construir un personatge casteller entre altres. La ludoteca estarà en funcionament del dia 23 de desembre fins el dia 7 de gener d'11:30 a 17 hores.