1 de 10
Nadal 2023

Reus espera la participació de 1.600 corredors aquesta Sant Silvestre

Encara hi ha les inscripcions obertes

Imatge d'arxiu d'una edició passada de la Sant Silvestre | Reus Esport i Lleure
per TarragonaDigital, Reus | 28 de desembre de 2023 a les 09:53 |
La prova popular Sant Silvestre Reus 2023, programada per al diumenge 31 de desembre a les 17.15 hores, espera la participació de prop de 1.600 corredors. Amb les inscripcions encara obertes fins al 30 de desembre, els amants de l'última cursa de l'any tenen encara l'oportunitat de sumar-se a aquesta tradicional celebració esportiva.

La SanSi repetirà l'itinerari clàssic de 5 km que ha estat la preferida en les darreres edicions. El recorregut començarà a l'avinguda Sant Jordi, dirigint-se cap al carrer Gaudí i la plaça de la Llibertat, per després enfilar-se per l'avinguda Prat de la Riba i descendir pel carrer Sant Joan. El Tomb de Ravals sencer serà un dels moments destacats, amb la pujada pel carrer Llovera i el retorn a l'avinguda de Sant Jordi que marcaran els darrers metres abans de travessar la línia d'arribada, situada davant del Centre Comercial La Fira.

Categories per als infants i joves

Els més joves també tindran l'oportunitat de participar, ja que hi haurà diverses curses destinades als menors de 12 anys. Amb distàncies de 1.000 metres (de 10 a 12 anys), 700 metres (de 7 a 9 anys) i 300 metres (de 6 i menors), els més petits podran córrer acompanyats d'un familiar. Les tres curses es desenvoluparan per l'avinguda Sant Jordi, oferint una experiència única als joves participants.


Les inscripcions, amb un cost de 12 euros per al circuit de 5 km i 10 euros per a les curses infantils, inclouen samarreta, obsequis i assegurança. Encara es poden realitzar presencialment a la botiga Esports Armobal, i durant el divendres 29 i el dissabte 30 també es podran formalitzar a l'estand de la SanSi al Centre Comercial La Fira. També es poden fer en línia a través d'aquest enllaç.
Participació