Reus espera la participació de 1.600 corredors aquesta Sant Silvestre

Encara hi ha les inscripcions obertes

Imatge d'arxiu d'una edició passada de la Sant Silvestre
Imatge d'arxiu d'una edició passada de la Sant Silvestre | Reus Esport i Lleure
28 de desembre del 2023
Actualitzat a les 9:56h
La prova popular SantSilvestreReus2023, programada per al diumenge31 de desembre a les 17.15 hores, espera la participació de prop de 1.600 corredors. Amb les inscripcions encara obertes fins al 30 de desembre, els amants de l'última cursa de l'any tenen encara l'oportunitat de sumar-se a aquesta tradicional celebracióesportiva.

La SanSi repetirà l'itinerariclàssic de 5 km que ha estat la preferida en les darreres edicions. El recorregut començarà a l'avingudaSantJordi, dirigint-se cap al carrerGaudí i la plaça de la Llibertat, per després enfilar-se per l'avinguda Prat de la Riba i descendir pel carrer Sant Joan. El Tomb de Ravals sencer serà un dels moments destacats, amb la pujada pel carrer Llovera i el retorn a l'avinguda de SantJordi que marcaran els darrers metres abans de travessar la línia d'arribada, situada davant del Centre Comercial La Fira.

Categories per als infants i joves

Els més joves també tindran l'oportunitat de participar, ja que hi haurà diverses cursesdestinades als menors de 12 anys. Amb distàncies de 1.000metres (de 10 a 12 anys), 700 metres (de 7 a 9 anys) i 300metres (de 6 i menors), els més petits podran córreracompanyats d'un familiar. Les tres curses es desenvoluparan per l'avinguda Sant Jordi, oferint una experiència única als jovesparticipants.

Les inscripcions, amb un cost de 12 euros per al circuit de 5 km i 10euros per a les curses infantils, inclouen samarreta, obsequis i assegurança. Encara es poden realitzar presencialment a la botigaEsports Armobal, i durant el divendres 29 i el dissabte 30 també es podran formalitzar a l'estand de la SanSi al Centre Comercial La Fira. També es poden fer en línia a través d'aquest enllaç.