L'Hospitalet de l'Infant i els seus nuclis, a punt per rebre els Reis d'Orient

Les diverses cavalcades presenten maneres diferents de rebre els Reis d'Orient

A Masboquera la cavalcada serà el dissabte 6 de gener.
A Masboquera la cavalcada serà el dissabte 6 de gener. | TarragonaDigital
03 de gener del 2024
Actualitzat a les 9:43h
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ho té tot a punt per rebre la visita dels Reisd'Orient, un dels moments més esperats pels petits del municipi. El divendres 5 de gener, a les 18.00 hores, Ses Majestats arribaran amb un vaixell al portesportiu de l'Hospitalet de l'Infant i iniciaran la seva cavalcada pels carrers del poble.

A les 19.30 hores, es farà la benvinguda oficial als Reis d'Orient al poliesportiu cobert, on se'ls lliurarà les claus del poble perquè puguin distribuir els regals a les llars dels infants del municipi. El mateix dia, de les 10.00 a les 13.00 hores, es podrà fer encàrrecs als Reis al mateix poliesportiu. La jornada acabarà a les 00.00 hores amb una festa amb dj's locals per als joves del poble, organitzada per l'Associació de Joves. Aquesta celebració, primera de l'associació, servirà per presentar-se i atraure nous socis.

A Masriudoms, la cavalcada dels Reis Mags d'Orient s'iniciarà a les 18.30 hores a l'avinguda de SantaAnna i acabarà al Casal del Puvill, on Ses Majestats lliuraran els regals amb l'ajuda dels seus patges reials. Aquest any, s'han renovat els tronsreials amb la intenció de fer la cavalcada encara més espectacular.

La cavalcada de Vandellòs començarà a les 19.30 hores davant de la CooperativaAgrícola i finalitzarà al pavellóesportiu amb la distribució dels regals als infants. Com és habitual, l'arribada dels Reis Mags a Masboquera tindrà lloc l'endemà, el dissabte 6 de gener, a les 12.00 del migdia. Muntats a cavall, recorreran el poble i entregaranregals de casa en casa.