El Nàstic guanya el Cornellà i consolida la posició de playoff

Els grana tanquen la primera volta de la lliga amb una tercera victòria consecutiva que permet al conjunt entrenat per Dani Vidal consolidar la seva presència entre els cinc primers

Els tarragonins són quarts amb 32 punts
Els tarragonins són quarts amb 32 punts | @NasticTarragona
03 de gener del 2024
Actualitzat el 04 de gener a les 9:08h
El Nàstic s'ha imposat (3-0) al Cornellà en el primer partit del 2024 i tanca la primera meitat del torneig de lliga en posicions de playoff d'ascens amb 32 punts. Els tarragonins, que han aconseguit el tercer triomf seguit i acumulen dotze dels darrers quinze punts en joc, viuen un moment dolç que voldran allargar el màxim possible. L'equip es mostra sòlid, té convicció en el seu joc, com a local és l'únic invicte de la lliga i, per si no n'hi hagués prou, sembla haver trobat el camí del gol que tant se li resistia.
 

De menys a més i de més a golejar

Els primers 29 minuts del duel entre el Nàstic i el Cornellà no feien preveure el contundent resultat final. Els barcelonins, que arribaven a Tarragona després de guanyar el Lugo, volien allargar el somriure amb el qual van marxar a les festes de Nadal. Els homes dirigits per Gonzalo Riutort es mostraven sòlids, però no mossegaven amb contundència en els darrers metres.

El grana Pablo Fernández avisava amb un llançament des de la frontal de l'àrea que marxava a la dreta de Meykher, però seria dos minuts després, en el minut 31, quan cauria la primera alegria. Una pilota morta a la frontal de l'àrea visitant era engaltada pel defensa Nacho, qui enviava l'esfèric al fons de la xarxa amb una violència esgarrifadora. La diana donava ales a un equip que ja no cediria gens ni mica de marge per a perdre el control del matx.

En la primera jugada del segon temps, el gol de la tranquil·litat. Jugada de Concha per la banda dreta, assistència per a Jardí qui no ha desaprofitat el caramel a la frontal per fer el 2 a 0 en el minut 47. I amb el matx totalment dominat, arribava la sentència. Marc Fernández, qui encara no havia vist porta aquesta campanya, feia el tercer després d'una generosa assistència de Jaume Jardí. Els grana, en totes les seves files, han brillat en un dels millors encontres de la lliga amb un nom que es consolida a l'onze: Óscar Sanz.

A l'espera de la finalització de la jornada, el Nàstic és ara quart a la lliga amb 32 punts, quatre més que el primer equip que no jugaria el playoff d'ascens. La pròxima cita serà el diumenge 14 de gener amb els tarragonins visitant l'intractable Celta Fortuna, líder de la lliga.

FITXA TÈCNICA
Gimnàstic

Varo, Tirlea, Nacho, Trigueros (Dufur 81'), Oriol, Sanz, Borja, Andy (Montalvo 69'), Concha (M. Fernández 69'), Jardí (Mario 86') i P. Fernández (Santamaría 81')
Cornellà
Meykher, Andreu, Vilaplana (López 61'), Arranz, Mas, Canario (Garrido 61'), Caballero (Luisao 61'), Eudald (Koffi 83'), Ríos, Gonpi i Tenas
Gols
1-0 / Nacho (31')
2-0 / Jardí (47')
3-0 / M. Fernández (77')
Targetes grogues
Per als locals Trigueros (25'), Jardí (81') i Montalvo (89') i per als visitants Canario (54') i Luisao (86')
Incidències
Matx de la jornada 18 del grup I de Primera RFEF disputat al Nou Estadi Costa Daurada amb la presència de 3.720 espectadors