Torna el cicle de cinema en versió original a l'Auditori de la Diputació de Tarragona

Es projectaran una desena de films, molts d'ells guardonats en l'àmbit internacional, fins al mes de març

L'auditori Diputació de Tarragona.
L'auditori Diputació de Tarragona. | Cedida
04 de gener de 2024, 13:27
Actualitzat: 13:30h
El pròxim diumenge, 14 de gener, l'AuditoriDiputació de Tarragona inaugurarà una nova edició del Cicle de Cinema en VersióOriginal. L'esdeveniment, organitzat per la Diputació de Tarragona en col·laboració amb l'Associació Anima't, oferirà la projecció de 10 noves pel·lículesd'autor fins al 17 de març.

Les pel·lícules seleccionades, moltes d'elles guardonades en l'àmbit internacional, es projectaran en versióoriginalsubtitulada. Les sessions tindran lloc els diumenges a les 19.00 hores a l'AuditoriDiputació, situat al carrer Pere Martell de Tarragona. Les entrades estaran disponibles al preu de 6 euros i es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori una hora abans de cada projecció.

El cicle s'iniciarà el 14 de gener amb la pel·lícula "Vidas passades" de Celine Song (Estats Units, 2023). La programació abasta una varietat de treballscinematogràfics fins al 17 de març, incloent-hi títols com "El sol del futur" de Nanni Moretti (Itàlia, 2023), "Godland" de Hlynur Palmason (Islàndia, 2022) i "Monstruo" d'Hirokazu Koreeda (Japó, 2023).

Per a més informació sobre la programaciócompleta i detalls sobre cada pel·lícula, podeu consultar el lloc web oficial.

Aquesta iniciativa, integrada dins de la programació estable de cinema de l'Auditori Diputació, consolida aquest espai com a referentcultural a la demarcació. El CicleGaudí, impulsat per l'Acadèmia del Cinema Català, també continuarà amb sessionsmensuals per destacar el cinemacatalà, amb "Creatura" d'Elena Martín Gimeno el 25 de gener i "Upon Entry" d'Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez el 22 de febrer.