El Reus i el Calafell ensopeguen en el primer partit del 2024

Els reusencs no poden passar de l'empat contra el Girona al Palau d'Esports mentre que els verds perden contra el cuer de la categoria

Insuficient inici de 2024 per a l'hoquei del Camp de Tarragona
Insuficient inici de 2024 per a l'hoquei del Camp de Tarragona | WSE
07 de gener del 2024
Actualitzat a les 21:56h
Més que millorable inici del 2024 per al Reus Deportiu Viriginasi el Parlem Calafell després d'empatar i perdre, respectivament. Els roig-i-negres s'han hagut de conformar amb un empat (2-2) contra el Girona al Palau d'Esports i els verds han perdut amb contundència contra el Rivas (3-5), fins avui el cuer en solitari de l'OK Lliga.


 

Equilibri al Palau d'Esports

El Reus Deportiu Virginias no ha pogut passar de l'empat contra un Girona que avui estrenava entrenador. Els mals resultats dels gironins, tercers per la cua amb només tres victòries en tretze partits, no han estat un impediment per fer suar al conjunt dirigit per Jordi Garcia. Els visitants s'avançaven en el minut 13 quan Puigvertsuperava Càndid Ballart després d'una directa que ell mateix fallava. El Reus perdia la bola amb inferioritat i Ballart no podia fer res per evitar el 0-1.

Arnau Canal empatava en el darrer minut del primer temps i Martí Casassemblava capgirar la dinàmica en el minut 42 amb el 2 a 1 provisional. Malauradament per als interessos reusencs, l'exganxetMarc Vázquez reaccionaria ràpidament i anotava l'empat en el minut 44. Una igualada que ja no es mouria del marcador, deixant al Reus en la sisena posició amb 19 punts però a només un del Sant Just (tercer).
 

Sorprenent ensopegada al Joan Ortoll

Pel que fa al Calafell, els homes dirigits per Ferran López han protagonitzat la sorpresa de la jornada després de perdre com a locals davant el Rivas, cuer de la categoria. Només tres minuts han tardat els visitants a anotar el 0 a 1 mitjançant Yeste. Jepi Selva empatava de penal en el minut 12 però el Rivas aconseguiria anar-se'n al vestidor guanyant amb un gol de Pos en el minut 20.

Les primeres jugades del segon temps donaria més tranquil·litat als madrilenys amb dos gols en un minut de Yeste. El marcador (1-4) sorprenia a tothom. Xaus retallava distàncies en el minut 32 però el Rivas tornava a deixar clar que avui era el seu dia amb el 2-5 de Josephen el minut 38. Jepi Selva, de penal en la recta final del matx, només podia maquillar una dolenta jornada dels verds amb el 3-5 definitiu que deixa el Calafell a la novena plaça amb 18 punts.

La pròxima cita del Reus Deportiu Virginias serà diumenge vinent a les 17.00 hores rebent al Barça al Palau d'Esports mentre que el Parlem Calafell ho farà a les 18.00 hores rebent el Sant Just.