Tecnol Health busca 100 persones per contractar de manera urgent per fabricar mascaretes i material sanitari

Es donarà prioritat a persones que ja hagin format part de la família Tecnol Health |

Tecnol Health busca un centenar de treballadors de manera urgent.
Tecnol Health busca un centenar de treballadors de manera urgent. | Cedida
09 de gener del 2024
Actualitzat a les 9:26h
En un gest de profundcompromíssocialTecnol Health anuncia una expansió extraordinària amb la contractacióurgent de 100 persones especialitzades en la fabricació de mascaretes i materialsanitari. Aquesta iniciativa sorgeix com a respostaimmediata a l’actual situaciósanitària, reflectint el desig ferm de l’empresa de prestar un servei essencial a la societat i contribuir significativament a la disminució de les taxes de grip i COVID-19 en centres mèdics i hospitals.

Més enllà de ser una resposta a la creixent demanda, aquesta mesura destaca la filosofiafonamental de Tecnol Health: l’empatia i el compromís amb la salutpública. L’empresa reconeix la necessitat crítica d’enfortir la protecció en l’àmbitmèdic i canalitza la capacitatindustrial per complir aquesta responsabilitatsocial, amb l’objectiu clar d’ajudar la societat en un moment de gran necessitat.

Amb una trajectòria destacada en la producció de productes d’alta qualitat que protegeixen comunitats senceres, Tecnol Health està buscantprofessionalscompromesos que comparteixin la visió de l’empresa en la creació d’un futur més segur per a tothom.
 

Tecnol Health vol donar resposta immediata a la crisi sanitària d'aquest hivern. Foto: Cedida



L’empresa dona prioritat a aquells que ja han estat part de la famíliaTecnol Health o que tenen experiènciaprèvia en la fabricació de productessanitaris. Aquesta decisió es basa en el reconeixement de la importància de l’experiència acumulada per mantenir els estàndards de qualitat i eficiència que caracteritzen la marca.

Com enviar el teu currículum a Tecnol Health

Si comparteixes la nostra passió per l’excel·lència i desitges formar part d’un equip dinàmic, envia el teu CV [email protected] o comunica’t amb el nostre equip de recursos humans a través del nostre web tecnol.es per obtenir més detalls sobre el procés de selecció.

La contractaciómassiva no només representa una solució immediata, sinó també una oportunitat per a aquells que vulguin créixerprofessionalment. D’acord amb el creixement sostingut de l’empresa mare, MaserGrup, els nous membres de l’equip no només formaran part de Tecnol Health durant aquest període crític, sinó que també es podran integrar a altres empresesindustrials del grup, oferint perspectives de desenvolupament a llarg termini.

Tecnol Health: una empresa amb una visió i missió

La missió de Tecnol Health va més enllà de la producció d’articles sanitaris; és un compromís amb la seguretat i el benestar de la societat. En unir-te a Tecnol Health, et converteixes en una peça fonamental a la cadena de subministrament que protegeixvides i comunitats.

Tecnol Health, guiada per la ferma voluntat de servei i suport a la societat, s’embarca en aquesta nova etapa amb la convicció de marcar una diferència tangible en la lluita contra l’actual crisisanitària. Uneix-te a nosaltres per ser part d’aquesta missió que va més enllà de la fabricació de productes; és un compromís amb la salut i el benestar de la comunitat que servim.