El Reus perd i el Calafell salva un punt en la doble visita a Portugal

Els ganxets perden a la pista del Benfica i són els cuers del grup mentre que el Calafell empata a la pista de l'Sporting i planta cara

El Calafell és l'únic que ha puntuat a Europa aquesta temporada
El Calafell és l'únic que ha puntuat a Europa aquesta temporada | WSE Champions League
11 de gener del 2024
Actualitzat el 25 de març a les 10:35h

Jornada grisa al grup B de la Champions League d'hoquei patins després de la derrota del Reus Deportiu Virginiasa la pista del Benfica (4-2) i de l'empat del Calafell a la pista de l'Sporting (2-2). Ambdós conjunts segueixen darrere dels portuguesos i es troben provisionalment fora de continuar vius a la màxima competició continental.

El Reus s'avança però acaba caient

Els homes dirigits per Jordi Garcia estan quallant una millorable temporada i el seu rendiment a la Champions League és un exemple. Els del Baix Camp compten els encontres (3) per derrotes i són els cuers de la lligueta. Els roig-i-negres han caigut aquest vespre contra el Benfica en un duel on s'avançaven en el minut 3 amb un gol de Martí Casas. Els locals aconseguien empatar al principi del segon temps amb un gol de Pablo Álvarez en el minut 27.

Els ganxets encara no han sumat un punt a Europa Foto: WSE Champions League

La diana donava ales a un Benfica que capgirava l'electrònic amb un gol de LucasOrdóñez en el minut 31. Pinto feia el 3-1 un minut després i enfonsava les aspiracions del Reus. Ferrán Giménez tornava a posar l'equip dins del matx en el minut 35, però seria un miratge perquè Nicoliafia el 4-2 definitiu en el minut 37. Situació delicada per a un Reus que es complica molt la supervivència a Europa. Només li queda guanyar-ho tot i esperar.

Salven un punt

Pel que fa al Calafell, els homes dirigits per Ferran López han extret un empat (2-2) després de remuntar un doble gol advers. Gonzalo Romero trencava el 0-0 inicial en el minut 2 de partit i Verona ampliava les diferències el segon en el minut 21. Els verds han tardat a reaccionar i donaven senyals de vida quan faltaven nou segons per al descans amb una diana de Jepi Selva. No ha estat fins al minut 39 quan Joan Pascualempatava i donava un punt per als calafellencs.

Amb aquest empat, el Calafell queda tercer al grup amb quatre punts. És la mateixa puntuació de l'Sporting, que marca la classificació per a la següent ronda de la Champions League.