1 de 10
Successos

Un veí de Tortosa enfadat per la música alta acaba la discussió a trets

L'home va agafar la seva escopeta —sense tenir permís d'armes— i va començar a disparar pel pati interior de l'edifici per exigir al veí que deixés de fer soroll

L'home va acabar detigut també perquè no tenia permís d'armes. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tortosa | 30 de gener de 2024 a les 13:31 |
Un home de 46 anys ha estat detingut aquest dimarts, 30 de gener, pels Mossos d'Esquadra, sospitós de cometre un delicte d'amenaces i tenir il·legalment armes. La detenció es produeix com a resultat d'una investigació iniciada arran d'un incident que va tenir lloc la nit del 28 de gener en un edifici al carrer Montcada de Tortosa, on es van sentir diversos trets.

A les 21:30 hores, un home va trucar al telèfon d'emergències 112 per denunciar que un altre veí, que residia en un pis inferior, estava generant molèsties amb música a un volum excessiu. El denunciant va comunicar als agents que, abans, havia demanat al veí que reduís el volum de la música, rebent amenaces i insults com a resposta.


Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va intervenir i va aconseguir calmar la situació, reduint el volum de la música. No obstant això, poc després que els agents marxessin, la Policia Local de Tortosa va rebre una trucada del mateix denunciant, informant que el veí l'havia amenaçat de mort juntament amb la seva família, i havia realitzat diversos trets al pati interior de l'edifici.

La investigació duta a terme sobre aquests fets ha conduït a la confiscació de l'escopeta amb la qual es van efectuar els trets i a la detenció del presumpte autor, el qual no posseïa cap permís per tenir armes de foc.


El detingut serà posat a disposició judicial en les pròximes hores davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa.
Participació