Roben 400 quilos d'olives en una finca de les Terres de l'Ebre

Els Mossos d'Esquadra han detingut set homes com a presumptes responsables del robatori

Els lladres van robar 400 quilos d'olives d'una finca de Mas Barberans.
Els lladres van robar 400 quilos d'olives d'una finca de Mas Barberans. | Nació
01 de febrer del 2024
Actualitzat a la 13:57h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Amposta han detingut set homes, d'edats compreses entre els 23 i 41 anys, com a presumptes autors d'un delicte de furt. Els arrestats haurien robat 400 quilos d'olives en una finca del terme municipal de Mas de Barberans.
 
Els fets, segons ha explicat la policia catalana, van succeir el passat 29 de gener, al voltant de les onze de la nit, quan ens van alertar per la presència d'una furgoneta, amb diverses persones a l'interior, que es trobava en una finca d'oliveres del municipi del Montsià.
 
Ràpidament diverses patrulles es van adreçar a la zona i van localitzar una furgoneta circulant per un camí. El vehicle estava ocupat per set homes els quals van ser identificats pels agents.
 

Una furgoneta amb 400 quilos d'olives i quatre màquines

A l'interior de la furgoneta van trobar quatre màquines de plegar olives, diverses llanternes frontals, així com uns 400 quilos d'olives, les quals van ser intervingudes pels agents. Els identificats no disposaven de cap documentació ni autorització per poder recollir olives de les finques.
 
Les gestions posteriors han permès determinar que les olives intervingudes havien estat sostretes d'una finca propera on va ser aturada la furgoneta, per la qual cosa els seus ocupants van ser detinguts ahir com a presumptes autors del furt.
 
Les olives recuperades en l'actuació policial van ser retornades al seu legítim propietari.
 

Els arrestats van quedar en llibertat després de declarar en seu policial

Aquesta actuació s'emmarca dintre de les accions contra el robatori d'olives i garrofes que els Mossos d'Esquadra estan duent a terme a les comarques de les Terres de l'Ebre des de principi del passat mes d'octubre.
 
Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten a l'espera de comparèixer davant l'autoritat judicial quan sigui requerits.