1 de 10
ESPORTS

Tarragona serà la capital del tennis taula a finals del mes de febrer

Serà una triple cita que se celebrarà del 23 de febrer al 3 de març al Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Campclar

El Palau d'Esports de Tarragona es convertirà en l'epicentre del tennis taula nacional. | RFETM
per TarragonaDigital, Tarragona | 1 de febrer de 2024 a les 15:40 |
Tarragona es convertirà en la capital del tennis de taula nacional del 23 de febrer al 3 de març acollint, per primera vegada en la història, el Campionat d'Espanya Absolut i les Copes del Rei i la Reina de tennis de taula, juntament amb el Torneig Estatal. La seu de l'esdeveniment serà el Palau d'Esports de Tarragona, ubicat a l'Anella Mediterrània de Campclar.

Aquesta triple cita, organitzada per la Real Federación Española de Tenis de Mesa, amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Diputació, reunirà més d'un milers d'esportistes durant els deu dies de competició. En aquest sentit, hi haurà jugadors i jugadores de totes les categories, des de benjamins a veterans, passant per persones amb discapacitat.


Pel que fa a l'impacte econòmic, durant l'anterior edició d'aquests campionats, celebrada a Jaén, es va estimar en un mínim de 425.000 euros, generats per les pernoctacions, la manutenció i el transport dels participants, del personal de l'organització, dels acompanyants i de les persones aficionades.
 

Les competicions que es podran veure a Tarragona

El Torneig Estatal donarà el tret de sortida a aquests deu dies de competició. Aquesta competició, que es desenvoluparà entre els dies 23 i 25 de febrer i entre l'1 i 3 de març, recull el testimoni d'un altre esdeveniment de tennis taula, el Campionat d'Espanya de totes les categories, que va tenir lloc Tarragona els anys 1979, 1994 i 2019.


Els dies 25, 26 i 27 de febrer, el Palau d'Esports serà l'escenari per primera vegada de les Copes SSMM Els Reis de tennis de taula, amb la Copa del Rei i la Copa de la Reina. Aquestes competicions per equips, tant en categoria masculina com femenina, són les més prestigioses i compten amb una llarga tradició en el tennis de taula espanyol.

El focus es traslladarà al Campionat d'Espanya Absolut de tennis de taula del 27 de febrer a l'1 de març, on es disputaran les modalitats d'individual, dobles i dobles mixtos en categoria absoluta. Aquest campionat és esperat amb gran expectació pels aficionats i aficionades al tennis de taula, que tindran l'oportunitat de veure en acció als millors jugadors del país.
Participació