El Palau d'Esports de Tarragona tindrà nou parquet el pròxim mes d'abril

L'Ajuntament ha adjudicat els treballs per 314.600 euros

Els treballs d'instal·lació del nou parquet es faran el pròxim mes d'abril i s'allargaran durant res setmanes.
Els treballs d'instal·lació del nou parquet es faran el pròxim mes d'abril i s'allargaran durant res setmanes. | Ajuntament de Tarragona
05 de febrer del 2024
Actualitzat a la 13:47h
L'Ajuntament de Tarragona ha adjudicat els treballs pel subministrament i instal·lació d'un nou paviment esportiu al Palau d'Esports de Campclar, ubicat a l'Anella Mediterrània, a l'empresa Disseny Tea SL, per un import de 314.600 euros. Les obres es faran el pròxim mes d'abril i tindran un termini d'execució de 20 dies.

Tot i que els treballs ja estiguin adjudicats, l'Ajuntament de Tarragona ha explicat que "les obres es faran el pròxim mes d'abril amb l'objectiu de no afectar l'activitat i els esdeveniments esportius previstos al Palau d'Esports en les pròximes setmanes".
 

"Continuem amb l'aposta per millorar les instal·lacions esportives de tota la ciutat"

El conseller d'Esports, Berni Álvarez, ha explicat que "l'actuació permetrà que el Palau d'Esports pugui acollir qualsevol tipologia de competició i esdevingui un equipament encara més polivalent i flexible". En aquest sentit, ha dit que la instal·lació del nou parquet "s'emmarca en la nostra aposta per millorar les instal·lacions esportives de tota la ciutat i convertir l'Anella Mediterrània en un autèntic epicentre esportiu".

Álvarez ha afegit que, a banda del nou parquet, "es continuarà disposant del parquet desmuntable amb els marcatges específics per a competicions de bàsquet i d'altres paviments aptes per qualsevol altra disciplina esportiva com ara el voleibol, l'handbol, la gimnàstica rítmica o el futbol sala".

Finalment, el conseller d'Esports ha volgut agrair "l'esforç i la comprensió" dels clubs que entrenen al Palau d'Esports i que es veuran afectats per aquests treballs durant tres setmanes.