1 de 10
Alt Camp

El Carnaval Bestial de Valls canvia de data per la previsió meteorològica

El «Carnaval Bestial» canvia de data i se celebrarà el dissabte dia 17 de febrer

Imatge de la roda de premsa d'aquest matí | Albert Oliva
per Albert Oliva, Valls | 8 de febrer de 2024 a les 09:00 |
Valls celebrarà, finalment, el dissabte 17 de febrer el seu primer «Carnaval Bestial» amb un concurs de disfresses que tindrà a les mascotes com a grans protagonistes. L'activitat estava prevista que tingués lloc aquest dissabte 10 de febrer, però s'ha decidit traslladar-ho de dia per la previsió meteorològica.El concurs de disfresses, que se celebrarà a partir de les 12 hores del dia 17 de febrer al Pati, requereix inscripció prèvia que es pot formalitzar, fins al 15 de febrer, a l'Oficina de Turisme de Valls (carrer de la Cort, 3). Per realitzar la inscripció s'haurà d'identificar l'animal, aportant la cartilla veterinària i persona titular de l'animal amb el DNI. A més, a banda d'especificar, nom, cognoms i categoria en què es desitja participar, la persona que s'inscrigui al concurs haurà de fer una donació de pinso, menjar humit o material de neteja per gos i/o gat per un valor igual o superior a 5 euros al mateix moment de la inscripció. En el cas que no es doni producte, es farà una aportació econòmica per un valor igual o superior a 5 euros.

Aquesta primera edició del concurs «Carnaval Bestial» s'ha organitzat en tres categories: la millor disfressa de mascota i propietari a conjunt, la millor disfressa de mascota i la millor disfressa de mascota des de casa. Referent a la categoria de millor disfressa de mascota des de casa, caldrà aportar prèviament una fotografia en format horitzontal amb l'animal disfressat per correu electrònic a [email protected], ja que no caldrà traslladar-se amb l'animal el mateix dia del concurs, però sí que hi haurà d'assistir la persona participant.


Pel que fa als premis, el guanyador a la categoria de millor disfressa de mascota i propietari a conjunt s'emportarà un cap de setmana amb bungalow per dues persones amb mascota a Cal Índia de Sant Carles de la Ràpita, a més d'una assegurança de responsabilitat civil per una mascota durant 1 any. El premi a millor disfressa de mascota és un Smartbox d'una nit amb esmorzar per a dues persones amb mascota. Finalment, el premi a millor disfressa de mascota des de casa s'emportarà un sopar per a dues persones més la mascota al Restaurant Frida de Tarragona.
Participació