El Port inaugura l'exposició «Reciclàrtica», de l'empordanès Edgar Massegú

La mostra es pot veure al Tinglado 2 del Moll de Costa fins al pròxim 5 de maig

L'exposició d'Edgar Massegú es va inaugurar el dissabte 23 de març al Tinglado 2 del Moll de Costa.
L'exposició d'Edgar Massegú es va inaugurar el dissabte 23 de març al Tinglado 2 del Moll de Costa. | Port de Tarragona
25 de març del 2024
Actualitzat a les 10:54h
El Tinglado 2 del Moll de Costa va acollir aquest dissabte 23 de març la inauguració de 'Reciclàrtica', una exposició, immersiva i interactiva, de l'artista empordanès Edgar Massegú. En la mostra estaran exposades les obres més celebrades de l'artista, que s'han pogut veure a llocs com Nova York, Shanghai, Tunísia, Islàndia, Austràlia, Japó o Barcelona.

La mostra, que es podrà veure fins al 5 de maig, arriba al Port de Tarragona per fer al públic reflexionar sobre les preocupacions ecològiques més transcendentals actuals. Durant el mes de març els horaris seran de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores, mentre que a partir del mes d'abril els horaris es modifiquen de dimarts a dissabte a la tarda de 17 a 20 hores. Diumenges i festius sempre oberts d'11 a 14 hores.
 

Un jove artista amb una trajectòria meteòrica

'Reciclàrtica' és una exposició, immersiva i interactiva que farà reflexionar al públic sense deixar-lo indiferent, ja que Massegú utilitza el seu art com a eina de transformació social. Són obres creades des d'una mirada subversiva de la realitat, impregnades de certa poesia visual, i posant de manifest les injustícies socials i el desordre ecològic.

Tot i que és un artista jove, Edgar Massegú té una trajectòria meteòrica i un treball prolífic en diversos camps. Performer, escultor, pintor, poeta, fotògraf, músic, s'acosta a la visió renaixentista de l'artista total i ha fet exposicions arreu del món.

Massegú forma part del col·lectiu Drapart (Festival d'Art Sostenible de Catalunya) i s'ha especialitzat darrerament a museïtzar grans espais, com ara el castell de l'antic secretari de Dalí a Púbol, reconvertit en el Kastell, en el qual ofereix visites guiades.