1 de 10

Enxampen cinc individus al Vendrell carregats amb 400 peces de roba falsificada

La Guàrdia Civil també els va intervenir tres planxes adhesives amb els logos de conegudes marques de roba

per Antonio Ramos Llauradó, 31 de març de 2022 a les 20:39 |

Especialistes Fiscals de la Guàrdia Civil del Vendrell van enxampar el passat 27 de març cinc individus que transportaven 400 peces de roba falsificada i tres planxes adhesives a les rodalies de l'Estació de Renfe de Sant Vicenç de Calders. Segons ha explicat la Benemèrita en un comunicat, els presumptes delinqüents van ser sorpresos mentre caminaven, carregats amb diversos fardells de gran grandària.

 

Durant el registre, els agents de la Guàrdia Civil van localitzar bosses, peces de roba esportiva i calçat destinat a la venda al públic. En aquest sentit, van verificar que es tractava d'articles falsificats, motiu pel qual es va prendre declaració, com a investigats, a tots cinc, que estan acusats d'un presumpte delicte contra la propietat industrial.

 

Segons ha explicat la Benemèrita en el seu comunicat, aquest material està destinat a la venda ambulant en zones turístiques concorregudes, un fet que provoca malestar entre els comerciants de la zona. 

 

Tres planxes adhesives amb els logos de conegudes marques de roba

Així mateix, la Guàrdia Civil va detectar que els investigats també portaven tres planxes adhesives amb els logos de conegudes marques comercials de moda. Per aquest motiu, els agents sospiten que els individus es dedicaven a la confecció i transformació de la roba, així com a la seva posterior venda.

 

Totes les diligències d'aquests fets han estat enviades al Jutjat d'Instrucció de Guàrdia del Vendrell, que s'encarregarà del cas. Aquesta actuació s'emmarca en les tasques fiscals de la Guàrdia Civil per a la protecció de la propietat industrial i dels consumidors, evitant el frau i el contraban de productes falsificats.

Participació