1 de 10

La Biblioteca Terra Baixa del Vendrell comença l'any amb un variat programa d'activitats

Estan destinades tant al públic adult com a l'infantil

per TarragonaDigital, 17 de gener de 2022 a les 11:46 |

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell comença amb força el 2022 i ha programat un grapat d'activitats pel primer mes de l'any. Es tracta d'activitats tant per al públic infantil com per al públic adult, com ara tallers, jocs o presentacions de llibres. 

 

Activitats infantils

Per als infants, el dilluns 24 s'ha programat una sessió de jocs de taula a partir de les sis de la tarda. L'activitat, destinada a infants a partir de tres anys, vol potenciar les possibilitats educatives i formatives a través dels jocs de taula. La proposta forma part del catàleg d'activitats del projecte Edunauta.

 

També s'ha programat una Hora del Conte destinada a infants a partir de dos anys que es farà el dimecres 26 a les 17.30 hores. Portarà per títol 'Xirimiri de contes i cançons' i consisteix en una sessió de contes i cançons explicats amb objectes i titelles. Anirà a càrrec d'Elena Codó i En Clau de Clown.

 

Activitats per adults

Per als adults, el 25 de gener es farà la sessió mensual del Club de Lectura, amb el llibre 'Ramona, adeu de Montserrat Roig'. El divendres 28 hi haurà la presentació del llibre 'Querido Pablo', de María Jaen. Finalment, s'ha programat el curs de prescripció lectora 'Com incentivar la lectura entre els joves en temps de pantalles', destinat al professorat de secundària.

Participació