1 de 10

Albinyana ja té a punt la festa major petita, amb teatre, concerts, màgia i cercavila

La festa de la Mare de Déu del Carme s'allargarà tot el cap de setmana

per Marc Guitart, 11 de juliol de 2022 a les 10:15 |

La pandèmia del coronavirus ha condicionat els últims anys la festa major petita d'Albinyana, que es fa a mitjans de juliol. Aquest 2022, en una situació de progressiu restabliment de la normalitat, es podrà tornar a celebrar sense restriccions. La Festa de la Mare de Déu del Carme tindrà lloc entre el 15 i el 17 de juliol.

 

La Societat Recreativa Unió Albinyanenca (SRUA) ja ha donat a conèixer el programa d'actes, que començarà divendres amb un repic de campanes. Aquest mateix dia es farà la representació teatral 'Dos minuts i mig' a la societat a les 21.00 hores. Anirà a càrrec del Grup de Teatre de la SRUA i no caldrà fer reserva d'entrada, però l'aforament serà limitat.

 

El dissabte 16 començarà amb les matinades dels Aixarts Mix, abans de la cercavila del Pa Beneït, a les onze del matí. Després hi haurà la missa en honor a la Mare de Déu del Carme, seguida d'un concert vermut a la societat amb la Sam Blues Band. A les 18.00 hores s'ha programat un espectacle de màgia i a les 23.00 hores, ball amb el Duet Alma.

 

Ja el diumenge 17, a les 12.30 hores es farà vermut a la societat amb Aïda i Júlia. A les sis de la tarda els capgrossos sortiran en cercavila, acompanyats de les gralles. La festa s'acabarà a les 20.00 hores amb un concert del cor Zóngora a la pista de l'escola Joan Perucho.

Participació