1 de 10

Alcover compta amb una nova àrea de pernocta gratuïta d'autocaravanes

L'espai té capacitat per una dotzena de vehicles

per Albert Oliva, 5 d'agost de 2022 a les 10:20 |

Alcover ja té operativa la nova àrea de pernocta gratuïta d'autocaravanes, ubicada a l’Avinguda Maria. L'espai té capacitat per una dotzena de vehicles i es troba en una zona poc concorreguda de trànsit i persones. El temps màxim d'estada és de 48 hores.  

 

L’actual zona, situada al pàrquing de la Fira, es manté com a àrea de serveis de càrrega i descàrrega d’aigües netes i brutes.

 

L'Audiència rebutja els recursos i avala l'eutanàsia del pistoler de Tarragona

Per altra banda, la secció 2a de l'Audiència Provincial ha desestimat els recursos d'apel·lació per aturar l'eutanàsia del pistoler de Tarragona, avalant així la petició de Marin Eugen Sabau. Els tres jutges de la secció ho han decidit en una deliberació que s'ha fet a porta tancada. Els magistrats, que han resolt la qüestió amb celeritat durant el matí d'aquest dijous, ja han notificat la decisió a les parts.

 

La família del pistoler de Tarragona ha celebrat la resolució judicial. En aquest sentit, l'advocat de Marin Eugen, Gerard Amigó, en declaracions a l'ACN, s'ha mostrat molt satisfet. La part contrària, que representa als agents dels Mossos d'Esquadra ferits pel pistoler, presentarà recurs d'emparament al Tribunal Constitucional.

 

La resolució, a la qual ha tingut accés l'ACN, conclou que Sabau té dret a morir. En aquest sentit, no posa cap data a l'eutanàsia, alhora que recorda que ja no es poden presentar recursos ordinaris. El pistoler de Tarragona, afectat d'una lesió medul·lar des que va ser abatut, roman ingressat a l'hospital penitenciari de Terrassa.

Participació