1 de 10

Torna l'ExpoNadó a Tarragona, la fira dedicada a l'embaràs, els infants i les famílies

L'esdeveniment se celebrarà els dies 1 i 2 d'octubre al Palau de Fires i Congressos de Tarragona

per Laia Solanellas, 22 de setembre de 2022 a les 06:00 |

Si hi ha una fira de referència a Catalunya sobre l'embaràs, la infància i les noves famílies és sens dubte l'ExpoNadó. Un any més la fira tornarà durant un cap de setmana a Tarragona, els dies 1 i 2 d'octubre, omplint el Palau de Fires i Congressos de parades, tallers, conferències i molt més sobre la criança i tot el que fa referència a les noves famílies i el món de l'embaràs.

 

Es tracta d'una fira itinerant que és imprescindible per a totes aquelles persones que es plantegen en un futur pròxim ser pares i mares o pels qui han iniciat aquest viatge recentment. També hi ha activitats, xerrades i tallers dirigits a famílies i nens i nenes de fins als 4 anys. Podeu descobrir tot el programa d'activitats visitant la seva pàgina web.

 

Durant tot el cap de setmana s'oferirà un gran nombre de tallers, conferències, xerrades i moltes altres activitats per gaudir en família. L'ExpoNadó obrirà portes els dos dies de 10.00 a 20.00 hores de manera ininterrompuda. Dos dies per aprendre i fer activitats en família en un cap de setmana diferent en què els visitants també podran descobrir la ciutat de Tarragona, ja que la seva ubicació privilegiada permet desplaçar-se a peu als espais més emblemàtics de la ciutat.

Dona fent una conferncia.
Hi haurà xerrades especialitzades sobre l'embaràs, la criança i molt més. | Cedida

Zona de jocs, inflables, tallers, xerrades, 'food trucks',...

ExpoNadó us permetrà passar un dia únic en què tota la família viurà experiències. Compta amb una zona de jocs molt completa i gratuïta en què hi ha inflables, pintacares, contacontes, tallers de pintura i arts plàstiques, zona gastronòmica amb 'food trucks', zona comercial amb diverses parades amb productes fets a mà, totalment personalitzables i que només podreu trobar a ExpoNadó, així com les novetats més interessants de les grans marques del sector de la puericultura a preus especials.

 

En aquesta fira única també podreu aprendre en una zona de conferències on hi tindran presència reconeguts ponents en el sector com Armando Bastida, Neus Moya, Alberto Soler, o Conchi García, entre molts altres.

 

Enguany, com a novetat, ExpoNadó comptarà amb una nova zona gestionada per Criar con Sentido Común, on hi haurà assessorament gratuït per a l'embaràs, el part i el postpart.

 

Per evitar cues i gaudir d'un preu amb descompte, ja podeu comprar les entrades anticipades a la seva pàgina web

 

També us recomanem que descarregueu l'aplicació d'ExpoNadó per a mòbils, tant per a Android com per a iOs, on hi trobareu totes les activitats i informació que necessiteu per planificar la vostra visita a la fira.

Participació