1 de 10

'La filla de mar' de Guimerà, plat fort de la programació de tardor al Vendrell

El Grup de Teatre Inestable, la Banda Km 0, i 'El Trencanous' de Txaikovski són altres dels esdeveniments destacats

per Marc Guitart, 14 de setembre de 2022 a les 11:56 |

'La filla del mar' d'Àngel Guimerà serà el plat fort de la programació de tardor del Temporada del Vendrell, que s'ha presentat aquest dimecres. La Barni Teatre és la companyia que porta de nou als escenaris aquest gran clàssic del teatre català. Ho farà en format de teatre musical, el dissabte 8 d'octubre a les 20.00 hores al Teatre Àngel Guimerà (Tàg).

 

La programació de tardor consta de dotze espectacles que es faran entre el 24 de setembre i el 17 de desembre. En l'apartat teatral també destaca l'obra 'Rumors' del Grup de Teatre Inestable del Vendrell. Una comèdia divertida que la companyia vendrellenca portarà a l'escenari del Tàg el 3 de desembre.

 

Altres propostes són el monòleg '¿Sí o no?' de Bruno Oro (24 setembre), l'obra 'L'oreneta' (12 novembre) o 'El diablo cojuelo' (26 novembre). Els dos espectacles familiars programats són 'La motxilla de l'Ada' (23 octubre) i 'Els atrapasomnis' (27 novembre).

 

Banda Km 0, Manu Guix o Txaikovski

L'apartat musical ve carregat de propostes, començant pel tribut a Amy Winehouse que farà Monique Makon & Ojo a l'Auditori l'1 d'octubre. El cap de setmana de la Fira de Santa Teresa (14 d'octubre) no faltarà el concert de gralles, que anirà a càrrec de Canya d'Or. El 5 de novembre serà el torn de Manu Guix & the Veterans, que presentaran el seu nou treball 'Moments' a l'Auditori Pau Casals.  

 

L'apartat local quedarà cobert amb el concert de la Banda Km 0, formada per diversos músics vendrellencs i un repertori de cançons del territori. El seu concert es farà el 19 de novembre a l'Auditori Pau Casals. Finalment, la Franz Schubert Filharmonia interpretarà 'El Trencanous' de Txaikovski a l'Auditori el 17 de desembre. 

 

Les entrades es podran comprar a partir del divendres 16 de setembre a la web del Temporada. També de forma presencial tots els divendres al matí a la recepció de l'Escola de Música Pau Casals. O a la taquilla una hora abans de l'inici de cada espectacle, si l'aforament ho permet.

Participació