1 de 10

Llorenç celebra els 30 anys de la biblioteca amb una mostra de llibres il·lustrats

Durant una setmana s'han programat actes de tota mena a la Casa de Cultura

per Marc Guitart, 14 de setembre de 2022 a les 13:30 |

Llorenç del Penedès ha preparat diversos actes a la Casa de Cultura per celebrar els 30 anys de la seva biblioteca. El més destacat és la primera mostra de llibres il·lustrats 'Llegim il·lustracions', que s'inaugurarà el dilluns 19 de setembre a les 19.00 hores. A l'acte hi prendran part l'escriptora Nati Soler, la regidora de Cultura, Eva Rafecas i la tècnica de Cultura Àngels Garcia.

 

Tot seguit, l'escriptora Teresa Costa-Gramunt oferirà una conferència sobre la mateixa temàtica de l'exposició. L'acte finalitzarà amb una copa de cava pels assistents i amb els autors signant llibres a qui ho desitgi. Serà aquest el primer acte d'una setmana que ve farcida d'activitats.

 

El dimarts 20 a les 19.00 hores, Joaquim Sicart presentarà el treball d'il·lustració fet per a les publicacions 'Canción a Roby Nelson' i 'Narkiss'. L'editorial Amistades Particulares és la que es dedica a recuperar i publicar literatura LGTB inèdita al país. 

 

Tallers d'il·lustracions, recital poètic i presentacions de llibres

El dimecres 21 tindrà lloc un taller d'il·lustració infantil a les 17.00 hores. Porta el títol de 'Fem un petit conte il·lustrat', i va a càrrec de Gemma Fontanals. A les set hi haurà un recital poètic del llibre 'Tictàlic', el nou poemari d'Alba Vinyes.

 

El dijous 22 es farà a les sis un taller d'il·lustració per a adults, a càrrec de Camil·la Pérez. Seguidament es presentarà el llibre 'El camí dels molins', a càrrec de la mateixa Camil·la Pérez i Roser Guasch. Els actes acaben el divendres 23 amb la projecció del concert 'El Petit Príncep' i la presentació del llibre 'Petges' d'Antoni Hervàs i Joan Albert Peñas.

 

Des dels seus inicis, la biblioteca de Llorenç ha promogut desenes d'activitats de tota mena, fonamentalment culturals. Però també han tingut el seu espai els actes socials, en ser una biblioteca de proximitat. La programació completa es pot consultar en aquest enllaç.

Participació