1 de 10

Crítiques per la brutícia als carrers durant la cercavila de la Fira del Vendrell

Zones com la plaça de les Garrofes presentaven una gran quantitat de deixalles

per Marc Guitart, 18 d'octubre de 2022 a les 14:01 |

La brutícia que hi havia en diversos carrers del centre del Vendrell durant la cercavila de cultura popular de la Fira de Santa Teresa ha provocat moltes queixes. Zones com la plaça de les Garrofes presentaven una imatge deplorable el diumenge al matí. Mentre els grups de cultura popular feien la cercavila, nombroses deixalles s'acumulaven per tots els racons.

 

També hi havia restes de vòmits, la qual cosa provocava males olors. Això va provocar les queixes de ciutadans que estaven presenciant la cercavila, que van fer notar el seu malestar. Al ple d'aquest dilluns, alguns regidors de l'oposició van preguntar al govern local per aquest fet.

 

El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, va contestar que els serveis de neteja no havien pogut accedir a carrers del centre que estaven tallats. Això havia impedit fer la neteja en zones on la nit de dissabte s'havien fet actes festius.

 

La regidora de Fires, Luz Ramírez, també va apuntar que l'afluència de gent que hi va haver el dissabte va «desbordar les previsions» del consistori. Això va fer que el servei de neteja de carrers al centre de la ciutat es quedés curt. Ramírez va admetre alguns problemes de «manca de comunicació» que van fer que alguns espais no poguessin ser netejats.   

Participació