1 de 10

Alcover inicia la nova programació de tardor-hivern amb un itinerari de dansa

Serà el diumenge dia 13 de novembre a les 18.00 h al Convent de les Arts

per Albert Oliva, 9 de novembre de 2022 a les 09:55 |

Alcover se suma de nou a un programa pilot que forma part de les accions del Pla d’Impuls de la Dansa durant el 2022 amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i la complicitat de les associacions professionals de dansa del sector.

 

El Convent de les Arts d’Alcover acollirà, el diumenge dia 13 de novembre a les 18.00 h, un itinerari de les arts del moviment amb cinc peces curtes de dansa de cinc companyies seleccionades per sis municipis de Catalunya d’entre més de 80 propostes.

 

Són cinc peces que portaran, cadascuna, el seu propi llenguatge i discurs. Per exemple, els murs invisibles que contenen els ideals i les nostres creences. També la convivència, la companyonia, bons moments… i la separació. Alhora, donar-se la possibilitat de descobrir altres perspectives i permetre ampliar mirades; explorar el contrast entre la realitat aparentment perfecta amb un interior desert i, per últim, la intriga que s’inicia en l’acte de cobrir els ulls a una persona.

 

Les peces són ‘We all live in a box’ d’Ambae Company; ‘Ways’ de Homeland Dance Company; ‘A cegues’ de la Cia. Elelei; ‘Picnic on the moon’ de Cia. Júlia Godino i Alexa Moya i ‘Scotoma’ de la Cia. Clémentine & Lisard. L’accés és lliure i gratuït.

Participació