1 de 10

Vila-seca instal·la noves marquesines intel·ligents a les parades del bus municipal

El termini d'execució dels treballs, pressupostats en gairebé 265.000 euros, és de tres mesos

per Antonio Ramos Llauradó, 29 de novembre de 2022 a les 14:05 |

L'Ajuntament de Vila-seca ha iniciat recentment els treballs per instal·lar una dotzena de noves marquesines del bus municipal. L'objectiu del consistori amb aquesta actuació és millorar la qualitat del servei mitjançant la instal·lació d’elements de tipus intel·ligent que oferiran informació a temps real. L'execució del projecte tindrà una durada de tres mesos i la inversió serà de 264.338,44 euros, té una durada d’execució de tres mesos.

 

Cadascuna de les marquesines, que comptaran amb un mupi a doble cara en un dels seus laterals, també tindrà instal·lada una pantalla d’informació a l’usuari, del temps d’espera fins a l’arribada del següent autobús. En el cas de ser necessari, també podrà informar d’avisos d’urgència o incidències en el servei.

 

El projecte d’implantació d’aquestes marquesines, també contempla la seva il·luminació interior i les escomeses per a la connexió elèctrica i d’internet.

 

Sis marquesines a Vila-seca i altres sis a la Pineda

Les noves marquesines que s'instal·laran seran un total de 12: sis a Vila-seca i sis a la Pineda. En aquest sentit, l'Ajuntament de Vila-seca ha informat que les ubicacions seran Ramon d’Olzina 1, Països Catalans 1, Campus, Centre Comercial, Països Catalans 2, Racó 1, Racó 2, Platja 2, Pinar de Perruquet 2, Oficina de Turisme 2, Porta del Mar 2, Ramon d’Olzina 2.

 

Cal recordar que el servei d'autobús municipal de Vila-seca va entrar en funcionament el juliol de 2020 i compta amb 27 parades, repartides pels tres nuclis de població del municipi: Vila-seca, la Pineda i la Plana.

Participació