1 de 10

Les Administradores de la Festa Major del Vendrell presenten la gran panera de Nadal

Estarà exposada a l'aparador de Cal Català

per Marc Guitart, 2 de desembre de 2022 a les 17:39 |

Les Administradores de la Festa Major de Santa Anna del Vendrell ja tenen a punt la gran panera de Nadal. La presentació oficial es farà el dilluns 5 de desembre a les set de la tarda a les arcades de la plaça Nova. La panera s'exposarà a l'aparador de Cal Català i la inauguració comptarà amb un concert acústic de Son Rumores.

 

També col·laboren amb l'acte els establiments 7 de Vi i La Rectoria, que oferiran una copa de cava als assistents. Les butlletes per la panera tindran un cost de tres euros, que anirà íntegrament al pressupost de la Festa Major del 2023. Es podran trobar a l'Astre, Perruqueria Els Colors, Llibreria Mitjans, 7 de vi, La Rectoria, Bar Estepa, Braseria Xabela, Penya Bètica, el Mercat Municipal i la regidoria de Festes.

 

La butlleta guanyadora serà la que coincideixi amb les tres últimes xifres del primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d'Any. Si queda desert o en el termini de quinze dies no s'ha recollit, es designarà butlleta guanyadora la que coincideixi amb el segon premi. I així successivament.

 

Aquest serà el primer acte oficial que faran les Administradores de la Festa Major del 2023. Tot i això, ja fa mesos que treballen per preparar la futura festa gran del Vendrell. La seva presentació oficial es farà, de fet, més endavant, en un acte especialment dissenyat per això.

 

L'equip està format per Judit Cañellas, Anna Pizarro, Blai i Pemi Rovirosa, Joan Josep Rovira Valls i Marta Totusaus.

Participació