Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant recapta 350 euros per a la Lliga contra el Càncer

Aquesta donació es va recollir amb les inscripcions de la Cursa de Sant Silvestre del passat 24 de desembre

11 de gener del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 18:43h

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Diego García, ha lliurat els diners recaptats en l’XI Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant a la delegada de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre al municipi, Gemma Arias. En total s'han recaptat prop de 350 euros amb la inscripció d’un euro per participant i amb les donacions econòmiques fetes per la gent.

 

Amb aquest acte de lliurament, l’Àrea d’Esports ha complert el compromís que va fer el passat 11 de novembre, quan va renovar el conveni de col·laboració amb la Lliga contra el Càncer. Aquesta entitat destinarà aquesta quantitat a la millora del malalt oncològic i a fer activitats de prevenció del càncer.

 

Els resultats de la Cursa de Sant Silvestre

En l’11a Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, que es va disputar el passat 24 de desembre, s’hi van apuntar més de 300 persones, de totes les categories. D’aquestes, 240 hi van prendre part. Els guanyadors van ser: Iván Docampo, del Club Rungalicia-Intersport, amb un temps de 12 minuts i 5 segons, en la categoria masculina; i Khadija Mendou, del Club Atletisme Ascó, amb un temps de 13 minuts i 45 segons, en la categoria femenina.

 

El primer atleta local de la categoria masculina va ser Óscar Leal, de la Peña Madridista de l’Hospitalet de l’Infant, amb un temps de 15 minuts i 10 segons (en la classificació general va quedar en la 26a posició); i Marta Galego, amb un temps de 17 minuts i 19 segons, va ser la primera atleta local de la categoria femenina (va ocupar el 51è lloc en la classificació general).

 

A més, enguany, com a novetat, es va atorgar un premi a la millor disfressa, consistent en un pack de 50 minuts de massatge + banyera hidromassatge, patrocinat per Centre de Fisioteràpia i Benestar Gemma Arias. La disfressa guanyadora va ser la de Clàudia Gizzi i Pau Jornet.

 

Els resultats d’aquesta cursa solidària, que va tenir un recorregut de 4 quilòmetres (dues voltes a un circuit de 2 km) i la Plaça Berenguer d’Entença com a punt de sortida i d’arribada, es poden consultar al següent enllaç.